Астро: Първата половина на деня е неблагоприятна, втората – благоприятна

pixabay.com

Луната e в знак Телец до 12:28ч на 9 февруари

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза.

Луната е на празен ход от 06:49ч до 12:28ч. Не предприемайте нищо ново и важно, неефективно време.

В 12:28ч Луната преминава в знак Близнаци. 

Емоциите са повърхностни. Благоприятно време за интелектуалците, журналистите. Рутинната работа се понася зле. В такива дни трудно се стои на едно място. Подходящо е за пътуване и командировки, за ходене на гости, установяване на контакти. Не купувайте вещи, които трябва дълго да ви служат, само такива с кратък срок на употреба.

Уязвими са дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, избягвайте непроветрени и задимени помещения. Уязвими са още нервната система, дихателните органи, ръцете и плещите.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 11:39ч на 9 февруари

Това е напрегнато време, което се характеризира с рязка и активна енергия, която търси изход да излезе и се отразява негативно. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия.

Следва 10 лунен ден от 11:39ч на 9 февруари до 12:11ч на 10 февруари

Денят символизира пълна чаша. Цялата енергия, която носи нощното светило остава събрана вътре в тази „чаша” и може да бъде използвана само за добри и благи дела. Възползвайте се от всички възможности. Плановете могат да се приведат в действие.

Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове. Предприемайки стъпка към вашата цел, вие вече не го правите сами, а с помощта на по-висши сили. Това е като протегната насреща любезна, силна ръка на космическия помощник. Добре е да се правят големи покупки, които подобряват живота – купуване на апартамент, недвижими имоти, коли, бижута. Този ден носи сила и енергия, затова можете да се заемете с всякакви важни дела – успехът ви ще бъде обезпечен.

Но! Съобразете се с времето на празния ход на Луната.

Сега е време за прояви на любов. Десетия лунен ден е благоприятен за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Добре е да отделите повече време за родители, роднини, децата си, да се съберете цялото семейство. Може да организирате съвместна семейна вечеря. Не се препоръчва уединение. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, само в класически вариант.

Слънчев календар – 26 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – Ден за справедливост и подаръци от съдбата. Добре е да се облечете в нови дрехи. Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях, но не какво да е, а нещо, за което те отдавна са мечтали и много ще се зарадват, и тогава над вас ще се изсипе благодат за целия месец.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.