Астро: Силно енергиен ден

Луната се движи на празен ход в знак Лъв до 09:17ч, след което преминава в знак Дева.

Луна в знак Дева, времето когато се изострят възприятията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на ближния. Хората се превръщат в подобия на Шерлок Холмс, който само по няколко детайли може да възстанови цялата картина. Засилва се реагирането моментално на най-незначителните несъответствия и дреболии. Паралелно с това нараства и чувството за дълг дори при децата. Даже най-големите непослушковци могат да се превърнат в невинни ангелчета. Подходящо и полезно е да се посещават лекарите, да се правят изследвания, тъй като сега няма да има проблеми с диагностицирането. Това не се отнася само за хората, но и за автомобилите, тъй че ако ви се струва, че има нещо нередно или някакъв проблем, смело отивайте в авто-сервиза. Най-доброто време за основно почистване на дома. Освен, че ще ви бъде лесно да го правите, ще ви достави и удоволствие. Уязвима е кожата и храносмилателната система.

Продължава 21 лунен ден до 22:39ч на 17 декември (от 21:26ч на 16 декември)

Силно енергиен ден. Проявява се енергията на трансформацията, стига до кулминацията и връща резултатите. Ако усилията са били приложени правилно, те ще се отплатят многократно. Днес имате шанс да направите още една крачка към храма на вашата цел, вашата душа…

21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовно практики. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми.

Крайно нежелателно е да налагаме на другите своето мнение, да се държим агресивно и да манипулираме околните. Не се препоръчва да се уединявате и да оставате сами. Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости. Препоръчва се пътуване сред природата в приятелска компания, активен колективен отдих също е благоприятен.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако получите проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много. 21-ия лунен ден е свързан с чакрата Сахасрара (гърлената чакра). Добре е да се работи с нея. Това е центърът на връзката ни с Космоса.

Трябва да се опитате да бъдете възможно повече време на чист въздух. Можете да презаредите с енергията на вятъра, така че е добре, ако може да ви подуха. Това допринася за преобразуването на вътрешната структура.

Следва 22 лунен ден от 22:39ч на 17 декември до 23:52ч на 18 декември

2 слънчев ден – Полезно е не само да овладявате нови знания, но и да предавате своя опит на другите, без да налагате своето мнение. Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела.

По-важни аспекти:

Луна в тригон с Уран (15:13ч) – хармоничен – Мнозина ще изпитват приятна вътрешна възбуда, ще им се иска да изразят своята индивидуалност и независимост. Стремеж към свобода. Могат да се появят добри оригинални идеи. Появяват се нови възможности и планове в живота.

Луна тригон с Юпитер (15:58ч) – хармоничен – благоприятно за финансови и юридически дела. Този аспект носи късмет и благополучие, възможност за добри перспективи.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.