Астро: Силно енергиен ден

Луната е в знак Рак до 23:58ч до 17 ноември

Влиянието на Луната силно засяга емоционалното състояние – хората са много чувствителни и лесно се нараняват, затварят се в себе си, потопени в собствения свят. Вътрешните преживявания сега са по-важни от това, което се случва във външния свят. Настроението е променливо, нестабилно. Засилва се интуицията. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома. Подходящо за домакинска работа, занимания с дома, семейството и за грижи за близки хора. Чудесно е приготвянето на общ обяд или вечеря за приятели и роднини.

Уязвими органи – млечните жлези, стомаха и дванадесетопръстника.

Продължава 21 лунен ден до 21:17ч на 17 ноември (от 20:15ч на 16 ноември)

Хубав и благоприятен ден. „Движението е живот“ е мотото на двадесет и първия лунен ден. Силно енергиен ден, когато смело вървим към съдбата, оставяйки страхове и съмнения далеч зад себе си. Преобладават радостните емоции, заредени сме с енергия и оптимизъм. Ето защо денят е най-подходящ за празнуване и забавления.

Време за творческо вдъхновение, което трябва да се използва за съзидателни цели. Засилват се увереността, решителността, постоянството при реализацията на идеите и плановете. Благоприятно време за колективна дейност и мероприятия. Дадените обещания в този ден притежават особена сила, затова трябва да ги изпълните. Благотворителните действия, извършени в 21 лунен ден, увеличават многократно добрата карма и помагат да се отървем от отрицателната, създавайки по-добри условия за следващото прераждане.

Днес трябва да му се обърне повече внимание на здравето. Резервите на тялото са в подем. Подходящо е за всякакви физически натоварвания. Денят е подходящ за освобождение от лоши навици. Нещата се случват по-лесно. Ако искате да откажете цигарите например, започнете от днес. Ако сега нищо не ви се получи, опитайте отново при новолуние.

Денят е благоприятен за общуване, за приятелски срещи. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Срещайте се с повече хора.

Секс – подходящо за творчески и иновативни идеи.

Подстригването в този лунен ден е благоприятно, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Следва 22 лунен ден от 21:17ч на 17 ноември до 22:24ч на 18 ноември

2 слънчев ден – Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Различавайте доброто от злото. Бъдете милостиви. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци.

По-важни аспекти през деня

Луна опозиция с Плутон (08:16ч)

Слънце тригон с Луна (14:54ч)

Луна квадратура с Марс (22:16ч)

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.