Астро съвет: Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, ето какво да избягвате

зодии
Луната е в знак Козирог. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете.
27-ми лунен ден е за мистично преображение, свързване с духовните източници, ден за постигане на божествена мъдрост и знание.Символ на 27-ми лунен ден е тризъбеца. Ден на Нептун, свързан е с водата. Този период представлява хармонично съчетание на разума с интуицията. Полезно е да се занимавате със самообразование. Християните свързват този ден с легендата за падането на манната небесна. Днес е много подходящо време за медитативни практики, но без концентриране върху определени изображения. Свързан е с лечителството, молитвите и светлите надежди за бъдещето. Опасно е да се гледа в днешния лунен ден огледало. Добре е човек да е на път и да не се привързва към определено място, да се слуша музика, да се общува с природата. Сложността на този ден се състои в това външната подвижност да се съчетае с пълното вътрешно разпускане и откритостта ни към тънката информация. Качествени изменения на духовно равнище. Трябва да бъдем по близко до семейството си и близките ни хора, да им помагаме. Не зацикляйте върху конкретни житейски и особено битови проблеми.Бизнес – подходящо време за благотворителност. Всички останали операции с парични знаци са обречени на неуспех. Затова е желателно да се посветите изключително на спонсорство. Счита се, че парите дадени за благотворителност, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Секс – Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие. Опасно е да се прави секс във вода, тъй като може да предизвика здравословни проблеми и заболяване на пикочно-половата система

инфо: blitz.bg

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.