Извънземни отмъщават за убит пришълец

Space AlienМексикански фермер, убил извънземен индивид, получи отмъщение от неговите небесни родственици и намери смъртта си.

През 2007 г. мексиканска телевизия показа репортаж, в който фермерът Марао Лопес разказва как е намерил извънземно дете, но от страх го е умъртвил и заровил. Пред камерата Марао изкопа мистериозния труп, който бе предаден на експерти за изследване.

„Взех го за демон и затова го убих. Всъщност съществата бяха две, но едното избяга. Чак след това се замислих, че може да съм убил извънземно, тъй като нашия район е често посещаван от НЛО„, казва в репортажа фермерът.

Резултатите от своето изследване учените решиха да обявят чак сега. На вид съществото е приличало на мутант, нещо средно между човек и гущер. Учените са категорични, че такъв жив организъм на земята няма известен.

„Веднага след ДНК тестването разбрахме, че това същество е от извънземен произход, казва ръководителят на проучването проф. Хайме Маусан. – Моето категорично мнение е, че това е дете на инопланетяни. Скелетът му прилича на гущеров, зъбите му нямат корени. Прилича на човека по структурата на мозъка си. От това можем да заключим, че е много умно. Но като цяло експонатът ще остане загадка“, продължава професорът.


Учените се надявали фермерът Лопес да им помогне с по-подробен разказ за срещата си с хуманоида. Но така и не им се отдала тази възможност.

След откриването на извънземното дете Марао умира при мистериозни обстоятелства.

Фермерът изгаря жив в паркираната си кола. Според пожарникарите, гасили огъня, той е бил с пет пъти по-висока температура, отколкото нормалната. Причините за изгорелия автомобил не са открити.

„Това явно е знак за отмъщение от извънземните за убитото дете“, боязливо предполагат близките на Лопес.

инфо: http://sanovnik.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. 667 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.