Астро: Съдбовен ден, в който може да се почувства предопределението на съдбата

Луната е в знак Скорпион от 02:36ч до 06:09ч на 5 септември. Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Опасен период. Времето се характеризира с нарастващо напрежение, усилва емоционалната възбудимост.

В дните на Скорпиона можем да станем раздразнителни, нервни, мрачни и сърдити, да бъдем недоволни от себе си и от хората около нас – всичко се вижда в черни тонове. Може да възникне желание драстично да се промени нещо в живота. Не му се поддавайте – това е само изострена зависимост от мимолетните промени в настроението. Постарайте се да мислите само за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Продължава 4 лунен ден до 11:30ч

Доминиращ 5 лунен ден от 11:30ч на 3 септември до 12:41ч на 4 септември

Един от съдбоносните дни на лунния месец. Добър е за осъществяване на вашите планове, ако сте настроени решително за успех, но ако имате и най-малкото съмнение, то по-добре ги отложете. В този ден всичко ще ви се удава, ако проявите творческа активност и се стремите да достигнете целите си. Денят подхожда за кардинални изменения в много сфери, но не за сметка на новите възможности, а за подобрение и укрепване на вече съществуващите. Прекрасно време за усвояване на знания.

Да се започват нови дела не се препоръчва, но може да довършвате започнатото. Всички добри начинания трябва да бъдат довеждани до край, иначе тяхната незавършеност може да доведе до беди и проблеми. Този ден може да подложи на проверка принципите ви. Пазете своето имущество. Ако загубите днес нещо, повече няма да го намерите.

Ден, в който ясно може да почувстваме предопределението на съдбата. Добре е да се правят планове за бъдещето, тъй като този е най-важният ден от първата фаза на лунния месец. Всички действия и постъпки днес трябва да бъдат добре обмислени.

Нови дела – Добре е да не се започва нищо ново. Не е подходящо.

Бизнес – Внимателно уреждайте делата си, възможни са загуби.

Пари – Внимателно при оперирането с парични средства.

Недвижими имоти – За покупко-продажба и прехвърляне изберете друг ден.

Съдебни дела – Добре се развиват делата, при които е нужно да се защитава някой, както и истината. За защита на престъпници, измамници не е подходящо.

Творчество – Не е благоприятно.

Morkadis

Общуване – Ден с повишена емоционалност. Може да спорите, да отстоявате своята правота, но много внимавайте какви думи изричате.

Пътуване – Добре е да сте на път.

Преместване – Не си струва рискът.

Почивка – Не подхожда за почивка.

Физическо натоварване – Укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога.

Здраве – Не е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен.

Хранене – Храната се усвоява добре, може да ядете каквото ви харесва.

Брак – Не подхожда за хора, които предпочитат улегнал начин на живот. Подхожда за любителите на приключения.

Секс – Действа като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира натрупаното напрежение и стрес, болезнените симптоми в чиста енергия на радостта и любовта. Секса сега трябва да отпуска и успокоява. Да се избират позиции, които са максимално прости и удобни за двамата партньори.

Зачатие – Дете, заченато днес, ще има тежка съдба и много врагове. Съдбата му ще бъде променлива и непостоянна и ще казва за себе си като възрастен:”Аз съм от тези хора, които не получават нищо даром!”

Подстрижка – Привлича благополучието, увеличава благосъстоянието, харизмата.

Сънища – Трябва да си спомните всичко, което сте сънували. Сънищата са указание за това, какви изменения ви очакват в близко бъдеще. Ако плачете на сън, то значи вашият организъм се пречиства и сте на прав път.

17 слънчев ден – Денят е добър за делата, които изискват бързи решения, но нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Желателно е да бъдете много внимателни с думите в този ден. Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.