Астро: Сълзите са полезни днес – чрез тях душата се изчиства

pixabay.com

Луната е на празен ход от 07:49ч до 09:06ч. Не предприемайте нищо важно за вас.

Луната е в знак Везни до 09:06ч, след което преминава в знак Скорпион, където ще остане до 11:36ч на 12 септември.

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Всяко проявление през това време на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Дори наоколо да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Лунен календар – 5 лунен ден от 10:42ч на 10 септември до 11:58ч на 11 септември

Символ на деня е Еднорога, обозначаващ вярност към принципите и дълга. Един от съдбоносните дни на лунния месец. Днес е възможно да почувствате предопределението на съдбата. Всичко, което идва при вас като хора, информация, събития – следва да се разглежда като необходимост за вашето духовно развитие. Няма нищо случайно и нищо ненужно! Днес принципите ви може да бъдат подложени на проверка. Настроението е променливо.

Като цяло денят е добър и благоприятен, но в който трябва да се проявят силата на ума и тялото, чистота и целомъдрие. Тези неща влияят върху естеството на деня. Работата върху чистотата на мислите и желанията има благоприятен ефект. Това може да бъде помогнато чрез четене на молитви и пеене на мантри. Освен за духовно развитие, петият лунен ден е подходящ и за физическо развитие. Физическата активност оказва добро влияние. Йога практиката има специален ефект, по време на което има отпускане не само на тялото, но и на ума. Изпълнението на асани допринася за придобиването на вътрешна хармония и мир.

Добре е да се правят планове за бъдещето, тъй като този е най-важният ден от първата фаза на лунния месец. Всички действия и постъпки днес трябва да бъдат добре обмислени. Задължително трябва да следим мислите и думите, които изричаме, тъй като те могат лесно да се въплътят в реалността. В този ден не трябва на никого да се пожелава зло, нито да се ядосвате или разстройвате.

В този ден ще ви се удават нещата, ако проявите творческа активност. Денят подхожда за кардинални изменения в много сфери, но не за сметка на новите възможности, а за подобрение и укрепване на вече съществуващите. Всички добри начинания трябва да бъдат довеждани до край, иначе тяхната незавършеност може да доведе до беди и проблеми.

Пазете своето имущество. Ако загубите днес нещо, повече няма да го намерите. Всички въпроси свързани с финансови въпроси по-добре отложете за друго време. Прекрасно време за усвояване на знания. Добре е в този ден да се пътува. Плачът на сън или на яве е полезен днес. Сълзите са знак, че се извършва очистване на душата.

Бъдете внимателни към храната. Трябва да сте сити, но не и преяли. Единственият ден, в който храната изгаря без остатък и се преобразува в тъканите. Може да се водите от инстинктите си.

Секс – Действа като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира натрупаното напрежение и стрес, болезнените симптоми превръща в чиста енергия на радостта и любовта.

Подстрижка – дава импулс към творческа реализация и настройва човек на вълните на радостта, възстановява харизмата. Ускорява растежа на косите.

Слънчев календар – 24 слънчев ден – Много труден и критичен ден, който служи за проверка силата на собствената вяра, на съвестта и жизнените принципи. Добре е денят да се посвети на пост и молитва. Хубаво е да се направи изчистване организма и тялото. Колкото повече се изчиствате, толкова по-леко ще ви става. Може да се занимавате също с почистване на дома, ремонт и реставрация. Приветства се ръчния труд. Добре е да посетите храм, да започнете цикъл на гладуване, лечение.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.