Астро: Това е ден, в който молитвите биват чути

Венера образува квадратура с Юпитер. Този аспект води до ненужни разходи и разточителност. Внимавайте да не направите дългове.

В дните около аспекта ще се породи желание да се поглезите с разни неща, както и желанието да си хапвате вкусотии, но сега можете лесно да натрупате наднормено тегло. В отношенията може да се породят спорове и конфликти на основата на наранена гордост, финанси или различия във вкусовете, желанията и нагласите.

Луната е в знак Дева до 14:23ч на 17 април

Трябва да има отговорност, ред, дисциплина. Хората проявяват здравомислие, практичност и рационализъм. Вниманието е насочено към текущите задачи. Често може да чувате критики.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Повишава се опасността от хранителни отравяния. Алкохолът в този период действа като киселина и силно уврежда нервната система. Здравето е деликатно. Може да се сложи начало на диети за отслабване.

Продължава 11 лунен ден до 16:33ч на 16 април (от 15:18ч на 15 април)

Енергията на този лунен ден е много силна, затова трябва много внимание и предпазливост. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности. Пасивността е нежелателна, но не трябва също така да се занимавате с нищо сложно и сериозно. Не бива да се претоварвате. Добро време за довършване на започнатото. Неблагоприятно за нови дела и начинания.

Можете да се грижите за близките си, да им давате подаръци и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е възможно повече. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем.

Следва 12 лунен ден от 16:33ч на 16 април до 17:48ч на 17 април

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Добре е да се посети църква. Това е ден, в който молитвите биват чути. Всеки, който се интересува от духовното развитие и самоусъвършенстване, трябва да използва този ден в пълна мяра. Времето, в което може да се постигне мъдрост, да се получат скрити знания и да се черпи информация от висшите сили.

12 лунен ден не подхожда за активни действия, достижения и борба, а е създаден само за вътрешна работа. Без значение каква работа ви предстои, какви битови дела ви очакват, просто се настройте да работите над себе си. Това ще донесе добри резултати. Не е добре да се мисли за пари. Хубаво е да се дава, да се подарява, а не да се взема.

Да не се яде груба, тежка и мазна храна, избягвайте месото. Да се пият повече течности – вода, сокове. Физическото натоварване да е малко – подходящи са занимания – стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели достатъчно внимание.

Идеален ден за нежни чувства, за първа среща. В този ден не трябва да има грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него!

Секс – Добре е да се отложи, но ако решите да го правите все пак, тогава трябва да има не демонстрация на техническите умения, а повече любов, нежност, доброта и разбиране. Не е подходящо за зачатие. Дете заченато сега ще има не лека съдба.

Подстригване може през целия ден.

Днес е 27 слънчев ден – Бъдете пасивни, естествени. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да правите разходки пеша, по-малко да стоите в затворени помещения. Избягвайте да вършите лоши постъпки, да желаете зло на някого, да лъжете, да се краде. Молете се за близките си и за себе си, молитвите ви ще бъдат чути в тоз ден. Добре е да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви излишни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.