Астро: Това е един от най-хармоничните и светли дни

Луната е в знак Близнаци до 14:55ч на 28 юни

Добро време за комуникативните и мобилни хора. Периодът ще бъде наситен с информация и комуникация от всякакъв вид – телефон, SMS-и, интернет, общуване на живо. Може да се почувствате твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Много важно да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна.

Периодът принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Енергията се разпилява в „нищонеправене”, свободни развлечения, безгрижно любопитство, безполезни усилия. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения.

Уязвими са плещите, раменете, ръцете и пръстите, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: 28 лунен ден от 04:13ч на 27 юни до 04:52ч на 28 юни

Това е един от най-хармоничните и светли дни, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите.

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Денят е изпълнен с мистика. Могат да се случат интересни неща с вас. Характерът им ще зависи от това как ще прекарате лунното денонощие. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация.

Ден, в който добрите дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. В този лунен ден можете да оцените себе си по своите плодове. Всеки получава това, което е заслужил. Отредено ще е на праведника – благо, на грешника – възмездие. Ако ви споходят неприятни събития,  това ще е резултат от вашите негативни действия през изминалия лунен месец.

Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде – както хубавото, така и лошото. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот, да не се решават сега социални проблеми. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях.

И в душата на човек, и в природата цари хармония. Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа. Нужно е да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се избягват разрушителните действия, негативните мисли и да се казват лоши думи. Не трябва да изпитвате злоба, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Препоръчва се да общувате с подходящите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех. Молитвата и покаянието в този ден действат благотворно.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден иначе ще станете съпричастни към разрушението. Добре  е да съдействате на природата в нейното развитие. Например да посадите цветя.

Болестите започнали в този ден не са опасни. Подходящо е за гладуване, за изчистване на организма. Може да използвате прясно изцедени сокове. Месото е добре да се избягва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна.

Секс –На прелюдията е необходимо да се отдели повече внимание, отколкото на самия акт. А той трябва да е с мярка и да не е механично изпълнение, а да се основава на чувства.

Не е подходящо за подстригване. Може да снижи вашата активност.

Слънчев календар – 9 слънчев ден –  Не се страхувайте да поемете отговорности. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Дългосрочни покупки – в никакъв случай. Купувайте само това, което ще ви трябва скоро и е наложително.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.Благодарим Ви! Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.