Астро: Този ден е труден за по-фините и чувствителни натури

Луната е в знак Везни до 21:39ч на 17 юли

Човек сега става особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето уважение към всеки човек. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Време, в което се снижава вероятността от конфликти, спорове. Лесно се постигат компромиси. През това време хората отдават повече значение на външните правила на приличие, нормите на етикета и затова са деликатни и приятни в общуването си. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор.

Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Лунен календар –  7 лунен ден до 12:37ч на 16 юли (от 11:27ч на 15 юли)

Доста сложно време. Старите проблеми имат нужда от решения, но трудно ще бъдат решени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, в размисъл.

Може да ви провокират, но не бива да се поддавате. Внимавайте и не произнасяйте лоши думи. Като цяло е по-добре да се говори по-малко, тъй като силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение.

8 лунен ден от 12:37ч на 16 юли до 13:49ч на 17 юли

С осмият лунен ден започва втората фаза на лунния месец. На първо място, това е денят на промените, вътрешната трансформация. Феникс, изгарящ в огън и възкръсващ от пепелта, символизира прехода към ново равнище. Промените в човека настъпват на биохимично ниво, на ниво клетки и тъкани. Тялото е наситено с енергия. Осмият лунен ден дава възможност на всеки да започне „от нулата“. Този ден е особено труден за фините натури, които са чувствителни към всякакви трансформации.

Препоръчва се да запалите свещ, да се съзерцава огън. Добре е да анализирате миналото си. Спомнете си старите обиди и ги пуснете. Ако можете да се отървете от гнета на миналото и си позволите да започнете да живеете по различен начин, тогава ви очакват сериозни промени. Промяна към по-добро.

Денят е успешен за работа в екип. Благоприятно време, за да търсите нови партньори и да разширите бизнеса. Най-добрият ден за интервюта.

Като цяло денят е много активен и може да ви подготви изненади и неочаквани събития. Можете спокойно да започнете нови неща, да очертаете нови планове, да направите ремонт у дома, да отидете на екскурзия, да се преместите в друг дом, да смените работата си. Но не забравяйте: за да внесете в живота нови цветове, ново преживяване и впечатления, трябва да промените нещо вътре в себе си.

Днес черният дроб, стомаха и периферната нервна система са „под атака“ – препоръчително е да ограничите храната и да не претоварвате стомаха. Алкохолът и цигарите са противопоказани. Идеалната диета за днес би била плодове, зеленчуци, зърнени храни. Допустима риба и морски продукти.

В този лунен ден е добре да поискате прошка и да простите на хората, да се забавлявате с любимия човек или да сте в компания от близки хора. По-добре е да избягвате спорове и конфликти.

Слънчев календар – 28 слънчев ден – В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня. Не трябва да се пожелава зло на никого. Ако намерите монети на земята – знак за благополучие и успех.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.