Астро: Този лунен ден има много мощна енергия

Луната се движи на празен ход от 10:22ч до 15:34ч. Нищо важно да не се предприема и купува. Не подписвайте договори, не започвайте на ново място работа. 

Луната е в знак Рак до 15:34ч на 23 юни

Луна в Рак е подходящо време за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Сега е най-доброто време за създаване на уют у дома. Един от най-добрите способи е приготвянето на общ обяд или вечеря за приятели и роднини. Веселият смях и разположението на приятелите и семейството събрани на една маса е най-добрият метод да се укрепят взаимоотношенията и да се изпълни дома с радост и веселие.

По това време сме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Не е най-подходящият период за вземане на решения и необмислени действия. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

В 15:34ч Луната преминава в знак Лъв. 

Започва 3 лунен ден от 07:38ч на 23 юни до 08:45ч на 24 юни

Символ на деня е леопард, готов за скок. Този лунен ден има много мощна енергия. Поради това е много важно нашите стремежи да бъдат насочени към съзидателното русло, към творчеството. Добрите помисли ще донесат положителни резултати. Да се избягват прояви на агресия, подозрителност, задкулисни действия, злонамереност. Повишената мнителност също не бива да се допуска. Не мислете и не желайте зло на никого, защото вашият негативен импулс ще бъде обезателно предаден, но той ще създаде неприятности не само на този, към когото е отправен, а на първо място на вас самите. Отрицателните емоции, които изпитвате ще бъдат подкрепени и усилени неколкократно от енергията на Луната. Меланхолиците ще станат по-уязвими и впечатлителни.

Не трябва да сте бездейни. Енергията търси изход да излезе. Третият лунен ден е чудесно време за вземане на трудни решения. Що се отнася до финансовите въпроси, по-добре е да ги отложите за по-късно – голям е риска от загуба.

Хората стават лесно раздразнителни и бързо може да се разгневят. Проявете разбиране към близките си и партньора си. Не е добро време за изясняване на отношения. Това е ден за борба за лидерство. Девиза на това лунно денонощие е: максимум търпение и спокойствие. Добре е да се прояви търпимост, миролюбие и добронамереност.Отрицателните мисли трябва да бъдат трансформирани в положителни.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде оригинален. Много подходящо е да се прави някъде в необичайна обстановка. Това ще придаде на любовните отношения нови вълнения и ще разнообрази еротичните чувства.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал, обезпечава се притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете внимателно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

5 слънчев ден – Ден за установяване на мир и равновесие. Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Добър ден за работа и за поставяне на делата в ред. По-добре не поемайте ангажименти, не започвайте нова работа. Редът и разумът трябва да са доминиращи в действията ви. Не трябва да се нарушава хармонията на деня със скандали. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения.

източник: novini.bg

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.