Астро: Търсете съзнателно знаците, които ви изпраща Вселената

Луната е в знак Козирог до 20:37ч на 27 февруари

Да се избягва безпорядъка. Звездно време за практичните и разумни хора, но неподходящо за сантименталните. Хората в това време са по-отговорни, по-организирани и сдържани в емоциите си. В отношенията обаче се усеща липсата на такт и дипломация.

Чувствителни части на тялото: кожа, кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли. Този период е подходящ за лечение на коремната област, диафрагмата, гръдния кош, лимфната система. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб.

Луната се движи на празен ход от 16:50ч до 20:37ч. Не предприемайте нищо важно.

Луната влиза във въздушният знак Водолей в 20:37ч.

Лунен календар: 27 лунен ден от 05:19ч на 27 февруари до 06:07ч на 28 февруари

Днес е мистичен ден, време за откровения, познания и тайни. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение, тъй като е свързан с Нептун. Време за подготовка за нов жизнен етап. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената.

Символ на деня е Магическия жезъл и именно сега може да получите всички знания, които са ви нужни, ще разберете направлението, в което трябва да се движите. Ще срещнете хора, ще попаднете на книга или филм, ще подочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне как да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви предлагат днес. За да премине успешно денят, добре е да  поддържате в леко и радостно състояние ума, да избягвате напрежение и вълнения. Сега хармонично се съчетават интуицията и разума. Вслушвайте се във вътрешният си глас.

Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всякакви заблуди, разсеяност, затова се препоръчват медитации, молитви, концентрация и самоосъзнаване. Постарайте се да не зацикляте върху конкретни житейски проблеми, особено битовите.

Опасно е пиянството, да се слуша силна музика. Енергиен център са коленете. При неправилно поведение може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит. Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Добре е само за дребни домакински задължения, които не изискват голяма физическа сила. Безсмислените покупки трябва да се избягват, но правилните покупки за дома може да направите. Така подобрявате енергията на вашия дом.

Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Смята се, че средствата, насочени днес към благотворителност, създават добра и блага карма, която впоследствие носи богатство – духовно и материално.

Подстригването е подходящо за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

Слънчев календар – 14 слънчев ден – Добре е да се правят материални планове сега, да се погрижите за земните блага. Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.