Без ретроградни Венера и Марс през 2019 – и любовта, и агресията ще са в изобилие

Догодина всички основни планети ще бъдат ретроградни, но без важните Венера и Марс. Казано по друг начин – това означава, че и любовта, и агресията ще са в изобилие през 2019 г., пише в. „Астро Телеграф“.

За това пък Меркурий ще бъде отново три пъти ретрограден. Това ще се случи от 5 до 28 март, все в съзвездие Риби, от 8 юли до 1 август в Лъв и Рак, от 31 откомври до 20 ноември в Скорпион. Обикновено тази планета е ретроградна три-четири пъти годишно. През това време не трябва да се предприемат нови проекти, да се внимава много с покупките. Ретроградният Меркурий влияе на информацията, транспорта и връзките.

Юпитер ще бъде ретрограден догодина от 10 април до 11 август в Стрелец. Времето е добро за завършване на започнати вече начинания, но нови мащабни проекти трябва да се правят извън него.

Сатурн през 2019-а ще е ретрограден от 30 април до 18 септември в Козирог. Това влияе на социалния живот и особено на личния. Крупният бизнес също е засегнат от тази ретроградност, както и държавните структури, законът. На преден план ще просперират тези с добри професионални качества, трудолюбие и преданост към делото. Ретрограден Сатурн не вярва на валшиви обещания и лъжи.

Уран в момента е ретрограден и това продължава до 2 януари. След това повтаря от 12 август до 11 януари 2020 г. в Телец. Тази планета е покровителка на внезапните решения, а ретроградността й е подходяща да се преосмислят нещата и да се довърши започнатото. Добре е да се направят нереализирани в миналото проекти.

Нептун е ретрограден от 21 юни до 27 ноември в Риби. Това е период, когато подсъзнателното ще набира мощ, но в същото време и всякакви предрасъдъци, суеверия и догми ще са по-силни.

Плутон през 2019 г. е ретрограден от 24 април до 3 октомври в Козирог. Това засяга държавната организация, вътрешните работи и организацията на институциите.

Разбира се, това са общи характеристики, а за всеки как влияе конкретната ретроградност зависи и от личната му звездна карта.

инфо: novini.bg

Вижте още:

Този хороскоп, изготвен според датата ви на раждане, е толкова точен, че ще се изненадате

Каква жена си според египетския хороскоп

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Стар индиански хороскоп показва същността ни

Хороскоп на ерогенните зони за всички зодии

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.