Бивш астронавт разкри: „НАСА влезе в контакт с извънземни!“

2

Американският астронавт Едгар Мичел, който се разхожда по Луната в продължение на девет часа през 1971 година, твърди сензационно: Извънземните няколко пъти са влизали в контакт с хората, но правителствата крият истината вече повече от 60 години. Митчел е шестият астронавт, кацнал на Луната с космическия кораб „Аполо-14”. Астронавтът твърди, че по времето на своята служба в НАСА знаел за много визити на НЛО на Земята, но всеки случай бил щателно прикриван.

В радио-интервю Митчел, който сега е на 77-годишна възраст съобщил, че сътрудници на НАСА, влезли в контакт с пришълци, като ги описвали като малки хора много странно приличащи на нас.

По неговите думи истинските извънземни не се отличават много от установения традиционен образ: те имат малки тела и големи очи и глава. Колкото и ужасно да ни изглежда, казва той, нашите технологии са „развити далеч не толкова добре, колкото техните” и „ако те са настроени враждебно”, предупреждава той, „ тогава ние сме обречени”.

Д-р Митчел заедно с командира на „Аполо-14” Алън Шепърд държат рекорда за най-дълга разходка по Луната – 9,17 часа, което стана по време на кацането им на нашия спътник през 1971 година.

3„Имах късмета да се докосна до факти за това, че нашата планета е била посещавана от НЛО – това е реалност, заявява Митчел. През последните 60 години всички наши правителства старателно скриваха това. Но постепенно информацията се промъква навън и някои от нас бяха щастливи да узнаят, макар и с не много подробности за това. Аз общувах с представители на военните и интелектуалните кръгова, които знаят, че под повърхността на масовото познание се крие отговор – да, нас са ни посещавали извънземни. Ако се прочетат вестниците напоследък ще стане ясно, че това се случва достатъчно често”.

Доктор Митчел, който е бакалавър на науките по авиационно строителство и доктор на науките по аеронавтика и астронавтика заяви, че нашумялата през 1947 година история с извънземни, появили се близо до градчето Розуел в Ню Мексико – САЩ, е истина и че в момента се разследват истории на подобни посещения.

„Сега цялата истина излиза наяве. Аз мисля, че ние вървим към истинско откритие и някои сериозни организации вече вървят в тази посока”, заявил той пред изумения водещ на радио Kerrang Ник Маргерисон.

„Аз си помислих, че съм се натъкнал на някаква разновидност на астронавтски хумор. Но той очевидно сериозно смяташе, че в космоса има извънземни и че това не подлежи на обсъждане”, коментира по този повод Маргерисон.

Официалните представители на НАСА веднага се постараха да опровергаят това изявление. Представител на агенцията заяви: „НАСА няма отношение към никаква информация за живота на извънземни на тази планета или където и да е било другаде в космоса. Д-р Митчел е велик американец, но по този въпрос ние не споделяме неговото мнение”.

инфо: multivselena.com

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Вижте още: 

УФОЛОГ ПОКАЗА СНИМКИ НА ИЗВЪНЗЕМНИ, ОТКРИТИ В РОЗУЕЛ (ВИДЕО)

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.