Бил Гейтс открива научен институт у нас

1

Професор Джералд Полак е у нас за Деветата световна конференция, посветена на уникалните свойства на водата. Снимка Aни Петрова; Източник: novinar.bg

Американският милиардер Бил Гейтс, който е сред най-богатите хора в света, възнамерява да открие в България клон на своя Институт за рискови научни изследвания.

В близките 10 години филантропът ще налее в институцията 10 млрд. долара, опитвайки се да помогне на човечеството да се справи със страшните болести и бедствия. Това съобщи проф. Джералд Полак от Вашингтонския университет, който оглавява института и организира у нас Деветата световна конференция посветена на уникалните свойства на водата.

Ученият посочи, че в България се намират 40% от минералните извори в Европа, което ни превръща в уникално място, което може да помогне за разгадаването на тайните на животворната течност.


Въпреки това Полак допълни, че планът за създаване на филиал на института у нас е все още в начален етап и не са ясни детайлите около осъществяването на проекта. Ако това се случи обаче, ще бъдат привлечени учени от цялата планета, които ще работят във всички сфери на науката.

Междувременно бе представена и технологията ICMedicals, която предава магнитни импулси и може да зареди водата със свойствата на хапчета, но без това да става с химични съставки.

Джеръми Файфър, който е един от създателите на уникалния метод, обясни, че става въпрос за най-обикновено CD, което се зарежда с програма, изпратена от Института за рискови научни изследвания. Софтуерът се сваля на диска, след което върху него се поставя чаша с чиста вода. Само след 30 минути магнитните импулси от диска вече са се предали на водата и тя е заредена с лечебните свойства на желаното хапче. По думите на Файфър набавянето с програмата е напълно безплатно и повече информация за него може да се намери на newpharm.bg.

40 вида хапчета, сред които продукти с ацетизал и обезболяващи за стомах, вече фигурират в списъка. Според учените в момента тече тестването на още 12 лекарства.

Експериментите показали, че третирането със „заредената“ вода на 5 000 пациенти е имало положителен ефект в 90% от случаите.
Въпреки това е задължително преди това хората да са посетили лекар, който да им е посочил какви медикаменти да използват.

Тепърва ще се установи как намагнетизираната вода ще се дозира и дали не може да се прекали с употребата й.

Пълният доклад за новият метод, заместващ досегашните хапчета, ще бъде изнесен на Деветата световна конференция, посветена на уникалните свойства на водата, която ще се проведе между 9 и 12 октомври в Пампорово. На нея ще присъстват някои от най- забележителните умове на 21 век, сред които и откривателят на ХИВ проф. Люк Монтание.

инфо: novinar.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Петър Петров 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.