Британците вярват повече в НЛО, отколкото в Бог

извънземниПо-голям е броят на британците, вярващи в съществуването на извънземни, отколкото в тези, които вярват в бог. Това стана ясно от изследване, публикувано във в. „Метро“.

Проучването обхванало 1500 пълнолетни и 500 деца на възраст между 8 и 12 години. Статистиката сочи, че повече от половината възрастни приемат същестуването на извънземните за реалност, докато тези, които вярват в бог, са едва една четвърт. Освен това повече от възрастните вярват повече на призраци, отколкото на Господ.


От отговорите на децата пък станало ясно, че 2/3 от тях вярват в извънземни и призраци, а пък половината били сигурни, че НЛО съществува. Четвърт от хлапетата твърдели, че извънземните се маскирали като обикновени хора, а е една пета от тях дори потвърдили, че познават извънземни.

инфо: trud.bg

Вижте още: 

10 000-ГОДИШНИ ПЕЩЕРНИ РИСУНКИ С ИЗВЪНЗЕМНИ И НЛО СА НАМЕРЕНИ В ИНДИЯ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Един коментар
  1. Анонимен 5 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.