Важно предсказание – изберете една свещ и разберете какво е то

Просто се съсредоточете и изберете една свещ.

1. Бяла свещ

Бялото е цветът на луната. Избраната от вас свещ отразява лунната енергия. Това означава, че душата ви вибрира на най-високо ниво. Поддържате я чиста и в същото време живеете с чувство за цел.

Вие сте дошли на този свят, за да дадете значителен принос за неговото развитие. И природата ви е дала всичко необходимо, за да продължите да работите върху личния си прогрес. Интуицията ви винаги е на висота, защото психическите ви умения са силни като на някои медиуми!

2. Лилава свещ

Лилавото е цветът на Юпитер, планета, която непрекъснато се увеличава. Изборът ви на тази свещ означава, че в близко бъдеще ще можете да привлечете късмет и изобилие.

„Правилните“ хора ще започнат да се появяват в живота ви и ще ви отворят врата към нови възможности. Трябва само да се вслушате в думите им и да действате под тяхното ръководство.

3. Червена свещ

Червеното е цветът на страстта и смелостта. На този етап от живота си се подготвяте за любов или за война … Духът ви вибрира нервно и изисква действие!

Понякога наистина трябва да сте смели, за да продължите напред в живота или за да се радвате на духовно израстване. Един от тези моменти е настъпил, скъпи приятелю!

4. Жълта свещ

Жълтото е цветът на Меркурий. Това е планетата на разума и комуникацията. Избирайки тази свещ, казвате, че избирате интелигентността. Винаги искате да учите и да усвоявате нова информация.

Жълтото също е цветът на движението и новите начала. Независимо на колко години сте, не спирате и искате да разширявате хоризонтите си непрекъснато.

5. Зелена свещ

Morkadis

Зеленото е цветът на сърдечната чакра. Тя е пряко свързана с основните ви сетива. Ако изберете нея, значи сте здрав и емоционално уравновесен човек.

Избирайки тази свещ, вие демонстрирате, че Вселената вече ви е помогнала да намерите баланс в живота. Зеленото е цветът на природата, плодородието и растежа. Може би, много скоро ви очаква период на изобилие.

6. Синя свещ

Синьото е цветът на просветлението. Той е свързан с водата, което означава, че имате всичко необходимо, за да разберете себе си и действията си.

Интуицията ви е добре развита, защото вашият покровител е небесната планета Нептун. Тя е тази, която обикновено защитава всички екстрасенси и лечители. Ако не сте готовите за растеж ”в тази посока, вероятно сте много сантиментални и страдате от чести безпричинни промени в настроението.

7. Черна свещ

Противно на общоприетото схващане, черното не е цветът на злото, а самозащита и самоанализ. Трябва да познаваме себе си добре, преди да успеем да напреднем в този земен свят.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Вижте тази КАРТИНКА, изберете кой е най-глупавият и ще разберете какви сте!

Циганско гадаене с игла: видове и начини на прилагане

Гадаене за предстоящата година в нощта на Бъдни вечер

Вашият съвет за бъдещето ви очаква, изберете едно число!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.