Ванга: „За да бъдете ЗДРАВИ, направете тези неща!“

Всеки е чувал за Ванга, някои дори са имали късмета да я видят на живо. Но едно е сигурна – това е велика жена, която ни е завещала ценни съвети, които ще ни помогнат да сме по-здрави и енергични. Единственото, което трябва да направим, е да се вслушаме в тях!

1. Запомнете – лекарствата затварят вратите, през които могат да влязат билките и да излекуват болния организъм. За всяка болка има билка!

2. Никога не прекалявайте с химикалите, торовете, защото ще отровите храната!

3. Светът е започнал с билки – запомнете го! Но билките на всяка страна лекуват само хората, които живеят в нея! Всеки трябва да се лекува със своите билки!

4. Недейте да тровите земята – тя ни храни! Хората се разболяват от рак, плъзнаха какви ли не болести… Вразумете се, иначе ще страдате!

източник: actualno.com

Вижте още:

Вижте какво споделила Ванга за мисията до Луната

“Водата ще стане по-скъпа от черното злато, а един ден тя напълно ще изчезне“ – Ванга

Ванга: Когато намерят костите на Левски, чудо ще стане с България!

8-те заръки на баба Ванга, които носят късмет в живота

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.