“Водата ще стане по-скъпа от черното злато, а един ден тя напълно ще изчезне“ – Ванга

Предсказанията на Ванга за природата

Нашите планини и езера са свещени – като тези в Индия. Само че народът ни не го разбира. Ще дойде ден, когато при нас ще дохождат от цял свят и ще черпят енергия… Седемте Рилски езера са райско кътче – то ни е връзката с Космоса. Затова Дънов толкова често е ходел там.

Ще дойде ден, когато от земята ще изчезнат различни растения, зеленчуци, животни… Най-напред лукът, чесънът и пиперът. После пчелите, а млякото ще стане вредно.

Ще дойде ден, ще загине гроздето. Няма да се роди грозде… Ти го сееш пшеница, то ще роди ръж…

Всичкото скрито злато ще излезе на повърхността на Земята, но ще се скрие водата. Така е определено.

Водата ще стане по-скъпа от черното злато, а един ден тя напълно ще изчезне.

Водата, водата! Откога разправям, че водата ще стане по-скъпа от златото. Ето – става. В България вода има и тя ще стигне, само да не я продавате.

Ще дойде време, когато късметлиите, дето са останали живи, ще ядат в златни съдове и ще пият от златни чаши, но вода няма да има…

Ние всички един по един ще си отидем, но Земята и човечеството ще останат. Земята е съществувала милиарди години и ще съществува още много години.

Един ден светът ще свърши, но края не е скоро. Не бойте се! Живейте в сговор и си помагайте. В страх не се живее. А написаното от Небето, човек не може да промени. Рано или късно, то става.

Не сме сами на планетата. Извънземен разум съществува – човечеството ще разбере това един ден. Унгарците първи ще влязат във връзка с жители на друга планета. Това ще стане най-рано след 200 години.

След 2000-та година няма да има ни катастрофи, ни потоп. Чакат ни 1000 години мир и благоденствие. Обикновените човеци ще пътуват до други светове със скорост 10 пъти по-голяма от светлината, както се пътува с автобус… Това ще стане не по-рано от 2050 година.

Всеки народ си има звезда, която го зарежда със светлинна енергия. Но има и изключения. Някои народи нямат звезда, а планета… Ще дойде новото време и тези народи няма да могат да оцелеят. В необикновената за тях атмосфера ще се задушат. Народ, който има планета вместо звезда – т. е. угаснала звезда, ще угасне както свещ при силен вятър.

Къде е адът? Тук, на Земята. Това е адът! Тук те връщат, тук са борбите, греховете, паденията. Идваш да се пречистиш, за да се качиш на светло. Ще дойде време, когато хората ще се променят – аз няма да съм жива, но го знам. Ще настанат по-добри, по-мирни и щастливи времена.

инфо: webstage.bg

Morkadis

Вижте още:

Ванга: Морето ще стигне до Родопите

Св. Петка казва на Ванга къде да е Бялата църква в Рупите

Вижте какво споделила Ванга за мисията до Луната

Самодиви всяват ужас в Еленския Балкан, Ванга предупредила за тях

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.