Всеки земен човек носи в себе си двойна карма

карма

Едната – това е нашият собствен списък с добри и не толкова добри дела. Другата е кармата на рода, в който сме дошли. Ние сме дошли на този свят не случайно, а по космическите закони, които не ни е дадено да разберем до края.

Космосът има за цел да подобрява живота ни, да ни води към успехи. Живеейки в материалния свят, ние вършим важна за цялото човечество и за цялата Вселена работа.

Натрупвайки енергия в душата си, ние не само преобразуваме пространството около себе си, но и работим по генетичната програма на генеричните структури на човечеството. Ние сме част от цялото общество на планетата Земя, така че от състоянието на душата ни, зависи състоянието на обществото като цяло.

Процесът на личното ни духовно развитие се явява в същото време и енергийна инвестиция в благоприятното развитие, в еволюционното пробуждане на душата и на съзнанието на цялото човечество. Пряко и непосредствено това се отразява във факта, че ние „изчистваме“ кармата на своя род.

Това означава, че ние сме длъжни (по рождение) да решаваме семейните си проблеми, да помагаме на роднините си и да натрупваме положителна енергия на рода си, освобождавайки следващото поколение от наследствени заболявания и кармични проблеми.

Родът, в който ние сме дошли, си взаимодейства с нас по различни начини. За едни той е даден като настойник. Родът ни предпазва от несгоди, помага в живота, насочва, и в трудни моменти ни дава сила. Което значи, че с нещо сме заслужили тази подкрепа! Тези корени трябва да бъдат запазени, да се предават по наследство, като се умножават традициите.

На други родът е даден като изпитание. В преодоляването на общите родови проблеми, а понякога и проклятия, които има, душата укрепва, закалява се , набира сили и по този начин изчиства корените, защото самият човек – е част от рода. Преодолявайки негативното в себе си, той по този начин изчиства рода като цяло …

Въпреки това, има и хора, които много малко зависят от кармата на рода. Очевидно, защото те имат много сериозна лична задача и трудна мисия в живота заради собствената си карма.

Такива хора напускат дома на родителите си рано, и се отправят надалеч, бързо се сдобиват със самостоятелност и независимост, а със семейството си имат много слаба връзка. Те често имат труден път, и обикновено ги чака сложен и нелек живот…

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.