Възможно ли е да се влюбим от направена магия

Когато човек е силно влюбен, той е склонен да прибегне дори и до най-драстични средства, само и само да получи вниманието на обекта на своята любов. Отричани или не, факт е, че любовните магии съществуват и доста хора се възползват от тях, като средство за получаване и засилване на любовни чувства.

Твърди се дори, че любовните магии са една много красива форма на магия, която се разпространява и внася любов в живота на хората по съвсем естествен път. Някои сравняват любовните магии с останалите най-обикновени средства, до които хората прибягват за да спечелят нечие сърце – например грим или ефектно облекло.

По своята същност любовните магии не могат да накарат когото и да било да направи нещо против своята воля, те действат на съвсем друг принцип. Вместо да внушават чужди мисли, любовните магии просто използват естествената сила на емоциите, за да създадат и подсилят връзката между двама души. Или казано иначе, тези магически ритуали работят само в посока засилване на чувствата от един човек към друг, помагайки и на двамата да реализират тези чувства.

Човешкият ум е изключително сложен и през него преминава една богата гама от емоции. Понякога те са „погребани“ някъде дълбоко в подсъзнанието ни и не могат лесно да бъдат „извадени наяве“ /обикновено това се дължи на вредното влияние на стреса или други негативни влияния.Тогава на помощ идва любовната магия, която помага на човек да осъзнае какво наистина изпитва към някого.

Ако вие се влюбите в даден човек, то това не би могло да бъде просто следствие от странен ритуал, който този човек евентуално е извършил, в желанието си да ви привлече към себе си. Не, вашите чувства няма как да бъдат наложени чрез външна интервенция, те просто са били възникнали още преди това, но вие не сте ги осъзнавали.

Всеки един от нас копнее за истинска любов. Това е едно от най-хубавите чувства, които човек е способен да изпитва. Така че, наслаждавайте се на любовта си и не се замисляйте прекалено много над детайлите, просто бъдете благодарни, че сте сред щастливците, докоснати от нея.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Лесна магия с топяща се вода сбъдва желания

Магия с хляб и сол за всеки дом и за всеки случай

Не ви трябва магия! Засадете го в дома си и парите ще завалят като из ведро

Кристалите, с които ще привлечете любовта

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.