Въпреки своето увреждане, този човек успява да се превърне в прекрасен художник

2

„Това, че имаш някакво увреждане, не означава, че не можеш да живееш пълноценен живот или че трябва да се откажеш от амбициите си“, казва Мариуш.

Мариуш Кеджиерски е роден с ръце, които не са развити напълно. Въпреки това той успява да осъществи мечтата си и да се превърне в истински творец. Трудно е да повярваме, че човек с подобно увреждане може да създаде толкова реалистични и професионални картини, но фактите са налице.

Той се старае творбите му да са максимално реалистични.

2

3

4

5

1

2

“През последните 7 години изкуството е неразделна част от мен. През това време съм нарисувал 700 картини в продължение на 15 хил. часа.“

3

4

Автопортрет, 2011 г.

5

„Наскоро бях в Европа и рисувах из улиците на Берлин, Амстердам, Лондон, Париж, Барселона и много други градове. Искам този проект да вдъхнови и други и да им покаже, че всички граници се намират единствено в нашето съзнание.“

Morkadis

7

8

9

1

инфо: obekti.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Илиана 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.