В какво вярвате? Изберете алхимичен символ и разберете!

Тези символи често се наричат магически, алхимични и символи на късмета.

Разгледайте картинката. Опитайте се да не избирате по определени критерии и решете бързо.

Кой символ избрахте? Ето какво означава вашия избор:

1) Лъв

Лъвовете символизират слънцето.

Вие предпочитате да градите живота си напълно самостоятелно. Не признавате съществуването на съдбата. Мислите, че човек обикновено получава това, което заслужава. Вие сте силна личност. Доминирате в много аспекти на живота си. Вярвате малко в късмета, но най-вече вярвате в себе си и сте сигурни, че имате какво да инвестирате. Вярвате, че без усилие не можете да извадите рибата от морето.

2) Пясъчен часовник

Часовникът е символ на неизбежността, кръга на
времето.

Вие сте малък философ. Не обичате да бързате. Не обичате силните емоции. Не обичате шумните хора и шумните неща. Вие предпочитате да правите всичко старателно, последователно, в спокойна атмосфера. Слушате всичко, което ви казват, но ще направите, каквото решите. Вие вярвате, че времето лекува, че човек свиква с всичко. Вярвате, че не можете да скочите по-високо от главата си.

3) Луна

Лунните сили са свързани с емоциите и скритите истини.

Дарът ви е прозорливост, много развита интуиция. Но вие не сте пророк. Не ви харесва да давате съвети, когато не ви питат. Вие предпочитате да запазите мислите и мнението за себе си. За вас е удоволствие да наблюдавате и разбирате, че всичко свършва, както сте си мислили. Вие сте скромен и деликатен човек. Вярвате, че всеки човек живее, както реши. Не се опитвате да преправите този свят. От неприятните за вас случаи и хора стоите просто настрана.

4) Ключ

Ключът винаги е бил свързан с търсенето на отговори.

Morkadis

Вие сте недоверчиви и често се съмнявате. Трудно взимате решения, претегляте плюсовете и минусите, съветвате се, слушате и се съмнявате отново. Често сте отегчени, понякога притеснени. Вие имате неспокоен характер. Вярвате, че всеки е готов да ви измами. Не сте близки с хората и трудно допускате нови хора до себе си. Не обичате да мислите за смисъла на живота и като цяло сте затворен човек.

5) Хамса или ръката на Фатима

Хамса е свързана със защита от зли сили.

Вие сте търпеливи и лоялни към другите. Не съдите и рядко защитавате себе си, предпочитате да сте търпеливи. Вярвате в съдбата и мислите, че споренето с нея е безполезно упражнение. Вие сте човек, който бързо се уморява и не се радва на живота. Често се лишавате от неща, които могат да ви харесат. Вие просто не знаете как да обичате себе си. Да се грижите за много хора –  това е във вашата природа. Грижите се за себе си само, когато сте болни.

инфо: svetovnizagadki.com

Вижте още:

Окото, което изберете разкрива много за вашата личност

Изберете символ на успеха и разберете какво ви очаква в близко бъдеще

Изберете си карта на бъдещето и вижте какво ви очаква

Тест: Изберете картина и вижте кой е скритият ви талант

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.