В този ден енергията на земята се слива с лунната, резултатът е експлозивна смес, която може да избухне всеки момент

pixabay.com

Луната е в знак Водолей до 15:48ч

Възможни са всякакви изненади и неочаквани ситуации. Хората сега са по-чувствителни и нервни. Не се препоръчва да се товарите с много отговорности и задачи. Могат да се проявят бунтарски настроения и да протестират срещу това, което им е противно.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система. Избягвайте да вървите пеша на дълги разстояния, не стойте дълго време прави.

Луната е на празен ход от 01:47ч до 15:48ч. В този интервал не предприемайте нищо важно, не започвайте нищо ново.

В 15:48ч Луната преминава в знак Риби.

Засилва се връзката на човек с Космоса. Луната изостря интуицията.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 17:46ч

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност. Това е символ на движение, път пълен с изпитания.

Енергийно много силен ден. Тази енергия трябва да се научите да я управлявате, в противен случай тя може да стане разрушителна. Добре е да бъдете внимателни в действията си и да не действате на случаен принцип. В този ден енергията на земята се слива с лунната, резултатът е просто експлозивна смес, която може да избухне всеки момент. Енергията на 11-ия лунен ден покровителства само смели, волеви и решителни хора. Който в 11-ия лунен ден влезе на политическата сцена, ще се утвърди като много силен играч.

Пасивността е нежелателна. Трябва да се активни, но не трябва да се занимавате с нищо сложно и сериозно. Не бива да се претоварвате. Необходима е предпазливост и внимание във всички дела. В човек също се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание.

За да преминете адекватно изпитанията на този ден, трябва да сте стъпили здраво на земята и да гледате с увереност в бъдещето, да сте убедени в своя успех и успешен изход, да поверите хода на живота на потока от енергия. Всичко, което е започнато днес, трябва да бъде доведено до логичен край, ако не сте сигурни, че можете да го направите, дори не трябва да се заемате с него.

В 11-ия лунен ден бъдете внимателни в отношенията с хората, избягвайте наранявания и постоянно контролирайте действията си, в противен случай неприятностите не могат да бъдат избегнати. По-добре е да насочите цялата си активна енергия в полза на близките си хора. Можете да се грижите за тях, да им давате подаръци и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е възможно повече.

Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

Убийството на всяко живо същество в този ден е силно противопоказно. Обикновено в този лунен ден има силно взаимодействие с животинския свят, така че ловуването и убиването на животните днес е недопустимо. Да не се убиват дори насекоми. Лош знак са падащи вилици и ножове.

Morkadis

В този лунен ден се наблюдава повишена сексуалност. Това е времето за екстравагантен, неудържим и необуздан секс, но само ако е по взаимно желание. Инициативата в любовта трябва да принадлежи на двамата партньори. Никаква пасивна позиция, само активни действия от двете страни.

Следва 12 лунен ден от 17:46ч на 6 октомври до 18:12ч на 7 октомври

Слънчев календар – 20 слънчев ден – Всичко започнато трябва да се довежда до край. Старайте се по-малко да разговаряте. Избягвайте празните разговори. По-малко трябва да се спи. Не трябва да се унищожава живата природа.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.