Гадаене с “Да-Не“ на оризови зърна

ориз

Някой въпрос , който ви мъчи, е в състояние да ви тревожи дълго време. Но има бърз и лесен начин за предсказване на бъдещето с ориз, който ще ви помогне да вдигнете завесата над тайните на бъдещето.

Това е техника за предсказване, която се използва в продължение на векове и все още не е загубила своето значение. Тя позволява да си отговорим на въпроси като:

Ще се сбъдне ли желанието ни?
Трябва ли да приема предложение?
Трябва ли да очаквам скоро богатство?
и т. н.

Като цяло, гадаенето с оризови зърна е в състояние да отговори на всеки въпрос, като единственото ограничение е следното: резултатът трябва да бъде или само „да“, или само „не“.

За ритуала са необходими:

бяла свещ;
стъклен съд с едър ориз;
лист хартия и химикалка.

Препоръчително е абсолютно уединение. Често това се прави в голяма компания, но в този случай ритуалът е само забавен, но не и предсказващ.

Необходимо е да запалите свещта и да поставите съда с ориз пред себе си.

После трябва кратко да формулирате въпроса, който ви интересува, така че отговорът да е или „да“, или „не“. Посочете задължително и периода от време (например, „Ще си купя ли кола за една година?“)

Необходимо е да се напише въпроса на хартия и да се хвърли в съда, след което с ръката си разбъркайте добре ориза. След това е необходимо да се съсредоточите върху пламъка и мислено повтаряйки въпроса си, да извадите шепа оризови зърна. Желателно е веднага да ги хвърлите на масата и да ги преброите:

Ако зърната са нечетен брой, тогава отговорът е не. Не, замисленото няма да се случи, предложението не трябва да се приема, богатство не се очаква.

Ако зърната са четен брой, то отговорът е Да. Да, вашите планове ще се реализират, по-добре да приемете предложението, можете спокойно да разчитате на скорошно богатство.

За да си осигурите желания резултат от гадаенето, оризът, с който сте гадали, трябва да се сготви и да се яде. В случаите, когато отговорът е Не, зърната е добре да се закопаят под някое дърво. Този е класическо Коледно гадаене на ориз, но в действителност може да се извършва по всяко време.

Отговорът винаги ще бъде верен, ако човек достатъчно се концентрира върху своя въпрос.

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.