Годината на свинята идва! Ето какво ви очаква от 05.02.2019

Има една много интересна басня на Лафонтен за свинята, където тя отговаря на въпроса каква е мечтата на всяка свиня? И тя е, да се превърне в кочина светът. Затова всяка свиня ще бъде разпозната по мечтата.

Според календара на източните народи от 5.02.2019 година започва Годината на земната свиня. Земната свиня наричаме още глиган.

Кои са хората, родени в годината на Свинята?

Това са тези, които са отворили очи за света през 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019 година. Следващият път Годината на Свинята се пада през 2031 година.

С какво се отличават хората, родените в годината на Свинята?

Чистосърдечност е главната отлика на хората, които са родени под този знак на зодиака в китайския календар. Те са толерантни, честни и волеви хора. Такива личности се раждат в годината, която в източния календар е последна в зодиака.

Лесно е да спечелите доверието на родените в годината на свинята, те не познават измамата и затова заслужават пълно доверие. Призвани са да служат на околните и да се раздават за тях. Бързо прощават, защото не са злопаметни. Често стават жертва на безскрупулните хора. Основен житейски урок за тях е бъдат по-твърди, за да могат да отказват.

Представителите на тази зодия не обичат конфликтите и правят всички възможни отстъпки само да живеят в мир с околните. Обичат удоволствията, често преяждат, но пък знаят как да живеят добре.

Представителите на зодията – жадни за знания интелектуални личности

Много държат на добрия вкус, възпитанието и доброто отношение. Много добри спортисти излизат от тази зодия в колективните спортове.

Те са стълб за семейството си и са предани изцяло на партньора в живота си.

Годината на земната свиня – ще бъде под знаците на късмета

2019-та година ще бъде изпълнена много щастливи моменти, любов и приятелство за всички знаци от зодиака, защото Свинята обича да представя преувеличено успехите във всички житейски сфери.

Годината на свинята ще донесе по нещо добро за всеки зодиакален знак от китайския календар.

Morkadis

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Какви промени ще настъпят във вашата връзка през 2019 г.?

Какво ви очаква през 2019-а според личното число?

Големи промени във финансовата и любовната сфера за 5 зодии през 2019

Нумерологичен анализ за 2019 – годината на Юпитер

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.