Годишен любовен хороскоп за 2021

За голяма част от зодиите новата 2021 година ще бъде доста динамична и дори изпепеляваща в любовен аспект. Очакват ви много интересни моменти и приключения, като понякога могат и да не са толкова хубави.

Като цяло обаче за повечето зодии емоциите ще са приятни и ще имате ярък любовен живот, като някои от вас ще срещнат любовта на живота си през новата година.

Ето най-точни годишен любовен хороскоп за 2021-ва.

Овен

Старайте се да сте предпазливи, тъй като някои любовни срещи за вас могат да оставят горчив привкус в душата ви, защото понякога се доверявате много лесно. Като цяло обаче ви очаква една ярка в любовен план година, която дори е възможно да ви дари с най-приятното чувство, а именно да срещнете вашата истинска втора половинка, която ще ви подари криле и ще ви накара да сияете от щастие.

Телец

Началото на 2021 година ще е доста бурно за вас, като част от представителите на тази зодия дори могат да се решат на редица промени във визията си, за да са по-съблазнителни за другия пол. Ако пък вече сте във връзка, тогава ще се наложи да положите усилия, за да закрепите тези отношения и да преминете на нов етап. Старайте се да правите компромиси и да не бъдете много взискателни към човека до вас, защото ината ви понякога доста ви пречи. Самотните Телци е твърде вероятно да променят този си статус в края на следващата година.

Близнаци

Отпуснете се и забравете за срамежливостта, наслаждавайки се на всичките възможности, които ви предоставя съдбата. Ако сте самотни, тогава е твърде вероятно още в началото на идната година да срещнете вашата половинка, която ще успее да ви направи най-щастливия човек на света. Ако сте във връзка, тогава за вас 2021 ще бъде доста емоционална и вълнуваща, като дори е възможно да се омъжите/ожените.

Рак

Още началото на тази година ще усетите силната подкрепа на Венера. Ще сте щастливи, обичани и ще се радвате на голямо внимание от всички страни, включително ще имате и доста наситен любовен живот, ако сте самотни. Оглеждайте се и бъдете внимателни, защото някъде там е и вашата втора половинка, която можете да срещнете в средата на 2021 година. Ако сте обвързани, тогава се старайте да разнообразявате вашето ежедневие с човека до вас, изненадвайки се с малки, но приятни жестове, добавяйки нова нотка на романтика във връзката ви.

Лъв

Ако сте в графата на самотните представители на тази зодия, тогава е твърде вероятно тази година да ви се усмихне късметът и да ударите шестицата от тотото в любовен план. Отворете сърцето си и позволете на любовта да влезе в живота ви, подарявайки ви много мили и ярки спомени. За обвързаните представители на зодията Лъв началото ще бъде приятно и дори безгрижно, но в края на година е възможно да се сблъскате с известни трудности, които е възможно да доведат до раздяла. Старайте се да мислите рационално и да обсъждате проблемите, а не да ги оставяте да се натрупват във времето, както и да говорите винаги, ако нещо ви притеснява във връзката си. Само така ще запазите отношенията си и ще преминете на едно ново ниво във връзката ви с човека до вас.

Дева

Morkadis

Ако сте семейни, тогава бъдете готови за това, че началото на 2021 година няма да е много лесно за вас. Ако обаче се справите с тези временни трудности, тогава така ще можете да закрепите още по-силно връзката ви и доверието помежду ви. Игнорирайте клюките и вярвате само на себе си, а не на хорското мнение. Само така ще можете да сте истински щастливи с вашата половинка. Ако пък сте необвързани, тогава бъдете готови за луд любовен купон. Неочаквано обаче всичките ви неангажиращи връзки ще преминат в една сериозна с човека, който успее да привлече истински вниманието ви, но все пак бъдете внимателни с избора си, за да не сгрешите.

Везни

Началото на 2021 година за вас е свързано в голяма степен със силното влияние на Нептун, който е покровител на илюзиите, чувствителността и емпатията. Това обаче е и вашият символ, който ще ви помогне да намерите любовта на живота ви, която ще ви цени и обича истински. Ако сте обвързани, тогава първата половина на 2021 година е отлично време за годеж с половинката ви. Старайте се да обмисляте всяко ваше решение, защото желанието ви да доминирате и да властвате, може да ви изиграе много лоша шега.

Скорпион

Според любовния хороскоп за 2021 ви очакват много приятни емоции, като именно началото на новата година е идеалното време да промените статуса си на обвързан/а. Ако не успеете да срещнете любовта през първите месеци, тогава не се отчайвайте, защото и в края на годината е твърде възможно да намерите човека, който ще разтопи сърцето ви и ще го плени завинаги. Ако вече сте сериозно обвързани, тогава вашата връзка и тази година ще се радва на хармония в любовен план. Не забравяйте и за малките, но мили жестове, които ви помагат да засилвате искрицата в отношенията ви.

Стрелец

Любовта тази година ще витае навсякъде около вас, но се постарайте да не я изпуснете покрай краткотрайните връзки. Като цяло любовният ви живот ще е много наситен, но все пак бъдете предпазливи и не се поддавайте на съмнителните изкушения, които ще ви поднася животът. Ако сте във връзка, то за вас тази година ще е сравнително спокойно и хармонична. Постарайте се обаче да помислите за романтиката и как бихте могли да разпалите тази искрица отново, но и също така отделяйте повече време на половинката ви.

Козирог

Козирозите тази година ще са в двете крайности, а именно ту ще са дръзки и смели, ту сантиментални. Този контрастен душ ще влияе доста на любовния живот на зодията, която ще се намира във фаза на вътрешен конфликт. След като се справите с това предизвикателство на съдбата, тя ще ви награди и ще срещнете човека, който ще ви направи истински щастливи. Отдайте се на емоциите и се потопете в мрежите на любовта, които ще ви дарят с много ярки спомени. Ако пък вече имате сериозна връзка, тогава ще намерите нови висоти на сексуалните си желания с вашата половинка, разнообразявайки така доста любовния си живот.

Водолей

Новата 2021 година според любовния хороскоп ще бъде ярка и за представителите на тази зодия. Тя ще е като едно ново символично начало за вашия любовен живот, защото ще постигнете душевна хармония със себе си и така ще увеличите значително шанса си да срещнете вашата друга половинка. Сериозно обвързаните Водолеи ще се чувстват комфортно с човека до тях и не ги очакват някакви радикални промени. Можете да имате само дребни конфликти помежду си, които бързо ще решавате.

Риби

Първата половин година за вас ще е изпълнена с доста положителни емоции във всеки един план, включително любовен. Ще се радвате на душевен мир и пълна хармония със себе си. Шансовете ви да срещнете партньор са доста големи, но все пак е много важно да внимавате и да сте предпазливи. Опознайте човека до вас и едва тогава се доверявайте, за да не страдате след това. Обвързаните Риби ще имат известни трудности с половинката си в началото на годината, но тези проблеми доста бързо ще се решат и отново ще настъпи хармония в отношенията ви. Не забравяйте и за малките жестове на внимание, с които лесно можете да разпалите и да поддържате искрицата във връзката ви.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Астрологът Гал Сасон за 2021 г.: Уран ще пробуди българите

Късметлийски цветове през 2021 – Годината на Вола

Mirror изброи 6 зловещи прогнози на Нострадамус за 2021 г.

Ванга: Две важни личности ще се родят през 2021 г.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.