Годишен хороскоп за Водолей за 2020 г.

Това е година, в която да затвърдите постигнатото и надграждате, но с бавна стъпка. В този смисъл не очаквайте особени събития. Януари ще протече леко и безболезнено. Няма да усетите как ще се изнижат дните. През февруари е добре да бъдете с повишено внимание, за да не пропуснете важно събитие, което ще ви даде възможност за професионална изява.

Март ще ви дари с много любов. В пробуждането на природата ще процъфтят и отношенията с любимия ви човек. Април ще бъде месец на служебни изпитания. Може да се сблъскате със слухове и интриги. Важното е да не взимате участие в тях и да спазвате своите морални принципи.

През май ще ви е трудно да разберете някой от близките си. Конфликтите няма да доведат до нищо. Просто изчакайте събитията да се уталожат. Юни е подходящ месец за пътешествия в тясна компания. Уединението през този месец ще ви даде възможността да подредите приоритетите си, за да не губите време в търсене на това, което искате.

Юли ще премине под знака на приятелството. Очакват ви незабравими дни и нощи в безценно общуване. Това е време, в което ще видите много различни страни от живота. Август ще ви отведе в неподозирани посоки. Някои представители на знака ги очаква кардинална смяна в живота.

През септември бъдете умерени, но наблюдателни. Това е време за трупане на информация, а не за активни действия. Октомври ще бъде благодатен месец във финансово отношение. Преговорите ще протичат успешно, което гарантира успеха на сключваните сделки и добрия резултат от тях.

Последните два месеца ще се чувствате уморени, което е напълно нормално след темпото от предните седмици. Това е време, в което да наблегнете на здравословния начин на живот – да подобрите храненето, да се разделите с някои вредни навици и да намирате повече време за движение. Включването на членовете на семейството ви в тези начинания ще се отрази чудесно на отношенията ви.

През 2020 година Меркурий ще бъде ретрограден 3 пъти. През това време не започвайте нови проекти, не закупувайте носители на информация или друга техника, както средства за придвижване, като кола. Периодите на ретроградност на Меркурий са следните:

– от 17 февруари до 10 март;

– от 18 юни до 12 юли;

– от 14 октомври до 3 ноември

Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този период не сключвайте брак. Можете да очаквате сериозни сътресения и промяна в отношенията, в това число и от финансов характер. Възможно е връщането на стара любов или окончателна раздяла с настоящата.

Марс ще бъде ретрограден от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е период на намалена активност. Трудно ще намирате сили за осъществяването на намисленото. През това време бъдете внимателни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и различни механизми.

инфо: actualno.com

Вижте още:

Morkadis

3-те зодии, чиито живот ще се промени коренно през 2020-та година

Ясновидката Гюкчен в прогнозата си за 2020 г.: Настъпва годината на хората!

За 2020-та: Най-важният съвет, който всяка зодия трябва да получи

10 рекорда през 2019 година

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.