Годишен хороскоп за Лъв за 2021

2021 г. ще донесе много възходи и падения за Лъвовете. Двете планети с най-голямо влияние върху техния знак тази година са Юпитер и Сатурн, като Марс също ще им повлияе.

Тази година е най-добре представителите на зодия Лъв да работят усилено, за да балансират социалния си живот с кариерата си. Това ще подобри както взаимоотношения им с другите, така и финансите им.

Любов за Лъв през 2021

Ако сте в сериозна връзка, можете да получите предложение за брак тази година. Най-добре е да планирате сватбата си някъде между април и септември, тъй като през това време Венера ще премине през различни знаци, с Венера в Лъв през по-голямата част от юли.

Ако успеете да подобрите комуникативните си умения през ретроградния Меркурий през 2021 г., вашият любовен живот също ще се подобри неимоверно. Може обаче да се наложи да се поставите на мястото на партньора си, за да разберете напълно ситуацията и гледната им точка. Ако можете да се справите с това, тогава връзката ви трябва да продължи през цялата година и дори може да донесе бременност при семейните двойки.

Любов за Лъв през 2021

През цялата тази година Раху (една от по-малко известните „планети“) ще бъде във вашия десети дом. Тази планета ще помогне да се разбирате по-добре с колегите си и да се справите с други социални дейности, свързани с работата. От там делегирането на задачи ще ви стане много по-лесно, което ще улесни цялостната ви работа.

Това, че ще ви бъде по-лесно да се разбирате с колегите си, не означава, че всички ваши колеги винаги ще се разбират с вас. Може да се почувствате допълнително стресирани през последната седмица на януари, тъй като Слънцето ще влезе в сюъз със Сатурн и Юпитер едно след друго. По-високите нива на стрес ще увеличат шансовете за конфликт с другите. Опитайте се да запазите спокойствие през тази седмица.

Финанси за Лъв през 2021

Вашите финанси ще минават през върхове и спадове през цялата година. Април ще бъде най-благоприятното време за финансите ви, защото в един или друг момент през този месец Венера, Меркурий и Слънцето влизат в Телец. Телецът е известен със стабилността си, което е чудесна новина за вас. Може дори да откриете нов източник на доходи по това време.

От края на април до септември ще трябва да похарчите повече пари от обикновено. Тези разходи ще са най-вероятно за редица дребни неща, свързани с домакинството ви. Препоръчително е предварително да си заделите пари за това време.

След септември е най-добре да започнете да спестявате пари за следващата година. Този период не е благоприятен за инвестиции, били те на фондовия пазар или в нов бизнес.

Семейство за Лъв през 2021

Очакват се много промени в семейния ви живот тази година. Вероятно ще имате най-добри отношения с децата, братята и сестрите си и младите си роднини. Тези членове на семейството ще служат като източник на вдъхновение и радост през цялата 2021 г. Ако в замяна ги насърчавате и им помагате, те самите вероятно ще постигнат успехи.

Morkadis

Здраве за Лъв през 2021

Здравето ви може да се сблъска с някои проблеми в началото на годината, когато Слънцето е в съюз със Сатурн и Юпитер. Опитайте се да намалите стреса си през това време, тъй като това ще облекчи симптомите ви. Хората с диабет трябва да бъдат особено внимателни през 2021 г.

Когато / ако започнете да се чувствате зле през тази година, стойте надалеч от родителите си и други възрастните хора, тъй като може да ги заразите, особено ако болестта ви може да се предаде по въздушно-капков път.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Предсказанията на Волф Месинг за 2021 година за Русия, Европа и САЩ

Невероятните астрологически пророчества за 2021

Ванга: Две важни личности ще се родят през 2021 г.

Метални аксесоари за късмет през 2021 година

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.