Годишен хороскоп за Овен за 2020 г.

Началото на Новата година ще ви подскаже че е настанало време за самореализация. Помислете дали да не продължите образованието си или да не повишите квалификацията си.

Януари ще ви даде изключително много възможности в това отношение и би било безразсъдно да не ги използват. Дава ви се златен шанс да бъдете нещо много повече от това което сте в момента. В края на месеца ще трябва да се мобилизирате, за да съхраните важни за вас лични отношения. Притесненията ви може да ви накарат да прибегнете към алкохола. Това само ще усложни ситуацията. Придържайте се към здравия разум.

Февруари ще ви даде шанс да подобрите финансовото си състояние. Това може да стане благодарение на ваши контакти в чужбина. Личните ви амбиции ще бъдат добре аргументирани и лесно ще намерите пътя към осъществяването им. Може да се каже че този месец ще осигури благосъстоянието ви през цялата година.

Март ще ви донесе цяла палитра от събития. Тогава всички въпроси които ви касаят изискват своето внимание и вашето активно участие. Съдбата няма да ви остави да се оправяте сами и ще имате своята доза късмет, за да смогнете да се справите с всичко по най-добрия начин. В края на месеца бъдете внимателни при пътуване и боравене с техника.

Април ще започне с активизиране на обстановката на любовния фронт. Възможно е да бъдете изкушени да поддържате повече от една връзка едновременно. Каквото и да става нещата ще се развиват по начин по който ви харесва.

През май е възможно да имате някои затруднения. Те ще се дължат на влошена комуникация. Бъдете сигурни, че се изразявате правилно, както и че разбирате какво другите ви казват и какво искат от вас. През юни не се очаква сериозна промяна в ситуацията около вас. През този месец бъдете внимателни с илюзиите. Не прекалявайте с алкохола и внимавайте при приема на лекарства. В края на месеца трудна ситуация ще се разреши благодарение на вашата дисциплина.

Юли е добре да бъде вашето време за почивка. Тогава няма да сте в състояние да решавате сложни служебни задачи и изобщо няма да сте настроени за работа. Любовните отношения може да подобрите с пътуване в чужбина. През август може да очаквате появата на неразрешени проблеми от миналото. Хубавото е, че ще имате всички ресурси да се справите с тях.

Септември не е подходящо време за сключване на брак. Избягвайте изясняване на отношенията с партньора. В работата може да се появят подводни камъни. През октомври и ноември ще ви се наложи да преразгледате приоритетите си. Някои от вас ще се замислят за смяна на начина на живот или смяна на работата. Във всеки случай не бягайте от отговорностите си.

Последният месец на годината ще ви даде възможност да използвате пълноценно личните си ресурси. Вашият успех ще зависи от нивото на дисциплината ви и качеството на работа, което ще постигнете. Възможно е да се почувствате ограничени в свободата си, но това ще е цената, която трябва да платите, за да постигнете мечтите си.

През 2020 година Меркурий ще бъде ретрограден 3 пъти. През това време не започвайте нови проекти, не закупувайте носители на информация или друга техника, както средства за придвижване, като кола. Периодите на ретроградност на Меркурий са следните:

– от 17 февруари до 10 март;

– от 18 юни до 12 юли;

– от 14 октомври до 3 ноември

Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този период не сключвайте брак. Можете да очаквате сериозни сътресения и промяна в отношенията, в това число и от финансов характер. Възможно е връщането на стара любов или окончателна раздяла с настоящата.

Morkadis

Марс ще бъде ретрограден от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е период на намалена активност. Трудно ще намирате сили за осъществяването на намисленото. През това време бъдете внимателни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и различни механизми.

инфо: actualno.com

Вижте още:

3-те зодии, чиито живот ще се промени коренно през 2020-та година

Ясновидката Гюкчен в прогнозата си за 2020 г.: Настъпва годината на хората!

За 2020-та: Най-важният съвет, който всяка зодия трябва да получи

2020 година ще е високосна

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.