Дами, изберете коя метла ще яхнете и узнайте каква вещица сте

8

Всяка жена все някога е била привлечена от тайната сила на  магьосничество … Някои упорито го отричат, а други дажи биха искали да демонстрират своите магически способности. Хайде да се позабавляваме заедно:  изберете една метла  и научете повече за това,  какъв магически дар криете в себе си!

1. Предприемчива вещица 

Умеете точно да преценявате своите възможности. Като по магия   лесно се вдъхновявате от нови предприятия и инициативи. В работата често прягате своя „вещерски усет“, който ви позволява да избегнете рискове и загуби. Прекарвате свободното си време активно: летенето на метла и динамичните спортове не са чужди за вас. Разбира се, уикендите с приятели не са отменени!

2. Вещица-чародейка  

Притежавате  изразителни жестове и  магическо красноречие . Най-вероятно и другите са забелязали способността ви да предвиждате  различни събития и да се приготвяте за тях отрано. Вие сте изключително фина личност и може и без карти Таро бързо да усещате разликата в думите и емоциите на другите хора.

3. Властна вещица 

Имате възможност да  влияете върху хората емоционално , като по този начин имате добри отношения с тях. Въпреки изразените си лидерски качества, вие сте магьосница, която често жертва интересите си в името на другите.

 4. Вещица-педант 

Знаете къде е прибрано всяко гърне и метла в къщата. Харесва ви  съвършеният ред и изисквате и другите да го спазват. Ако се захванете с приготвянето на отвари или организирането на важно събитие, най-вероятно ще доведете всичко до край. Другите вещици изпитват страхопочитание към вас, показвайки всеки път възхищение и уважение!

5. Вещица-наставник  

Умеете да  усещате другите.

6. Вещица с железен характер  

Можете лесно да разпознавате фалша и изкуствеността в отношенията. На сбирки и срещи винаги успявате да защитите своите възгледи и принципи. За съжаление, не можете да търпите превъзходството на другите магьосници и вещици, така че понякога можете да сте малко груба.

7. Вещица-пионер  

Morkadis

Вие се различавате от другите вещици по широкия си кръг от интереси. Не ви коства усилия да се адаптирате към новите условия и промени в живота. Вие сте вещица, на която не се налага да чака подходящия момент: всички важни проблеми решавате сама и не се страхувате първа да се заемете с приготвянето на новите отвари.

8. Вещица-мечтател  

Вие сте  замечтана и лирична личност … С другите вещици имате доверени отношения: вие добре разбирате характера на хората и ги усещате. Голямо значение отделяте на външния вид и чародейската екипировка, и изобщо не умеете да пестите вълшебните пари!

9. Вещица-интроверт

Умеете да се насладите на нормален живот и безопасно да извършвате рутинните задължения: почистване на котли, чистене на дома и приготвяне на отвари. Не ви е трудно да работите с други магьосници:  Харесва ви да помагате на другите и да се чувствате полезни. През повечето време предпочитате да прекарвате времето си в самота, търсейки убежище в гората.

10. Вещица-пътешественик  

Не можете да понасяте рутината : честата смяна на работното място за вас е нещо обичайно. Работата за вас е истински творчески трамплин. Често грабвате метлата и отлитате към местата, неизследвани досега. На другите магьосници им е интересно с вас, а вие нямате нищо против да споделяте своя вековен опит.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.