Датата 11.11.2022 – мощен магически портал – синхрон на божествения план с нашия физически план

pixabay.com

Какво е енергиен портал? Това са космически врати или входове, през които преминава много енергия. През тях се спуска светлината, която се активира в определени области, носейки на Земята нови енергийни вълни за нашата еволюция. Тези вълни от енергии ни помагат да се издигнем в рамките на Измеренията, за да живеем по-пълно във връзка с нашата Божествена същност.

На 11.11. се отваря прозорец/портал на нови възможности за проявлението им в живота. Можете да насочите мислите си в този момент към нещо, което наистина желаете и което е в синхрон с вашата Душа, защото по това време Вселената прави „снимка“ на мислите ви с рекордна скорост, за да я пресъздаде и да я прояви на вашето физическо ниво. На колективно ниво всеки на планетата Земя трябва да знае, че е време да се събудим и да преминем през новата енергия, която получаваме от светлината, и да достигнем нови по-високи нива за нашето най-висше благо.

Числата 11 и 22 в традиционната нумерология се считат за царски числа. 11.11. ще бъде отворен прозорец от възможности да напуснете матрицата и да се свържете с вашата божествена същност или по-висше същество.

1111 – това е Ангелско число, Портал на проявлението, Нумерологичен код на пробуждането и осъзнаването, това число е особено мощно и датата носи огромен енергиен заряд. Отваря се портала на вътрешното пробуждане и осъзнаване на собствения живот и колективния едновременно, изпращайки енергията на силна промяна, с положително дългосрочно ехо. Започвайки от този ден, ехото вибрира около месец от тази дата.

Вибрацията на 2022 е също специална, понеже повтаря числото 2 (22 – другото царско число), а също и техният сбор 2+2+2=6 (енергията на числото 6 се свързва също с едно от най-мощните ангелски числа). Получава се едно наслагване от всички тези особено силни вибрации.

Магическата енергия на деня ще увеличи самочувствието ви и ще ви помогне да се включите в по-духовната сфера. Използвайте тази енергия, за да си поставите цели, свързани с изобилието, кариерата и финансите.

Обърнете внимание на всичко, което се случва през целия ден, дори и да изглежда незначително. Всичко (и всички) служат на целта на вашия Висш Аз. Препоръчително е да помните сънищата от този период, защото често подсъзнанието ни говори, докато сънуваме.

Може да се наложи да направите някакво духовно прочистване, което може да доведе до реакция от физическото ви тяло. Ако имате настинка или грип, това може да е послание от Вселената, която ви моли да задълбочите личната работа над себе си. Понякога духовното пречистване става физически проявено.

Идеалното време да започнете да планирате нова глава от живота си. Използвайте свободното си време днес, за да се съсредоточите върху следващите си стъпки.

Като се има предвид дигиталната магия на 11-11, вие също ще почувствате, че имате ясна връзка с Вселената и че сте в състояние да се слеете с най-висшия си Аз, за да си поставите цели.

Следете какво ви нашепва вашата интуиция, вслушвайте се в нуждите на другите, открийте мечтите си и имайте смелостта да следвате силата на промяната. Имайте смелостта да проявите божествените цели, за които сте изпратени на тази земя.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.