Проект Син лъч

Проектът Син лъч е замислен, като въведение към новия световен ред. Той включва в себе си идеи като една световна армия, обединяване на религиите в една обща, елиминиране на парите в брой, плащане само и единствено по електронен път, поставяне на чип на всеки един жител на планетата. Всичко това ще се контролира от световния елит.

Тези на пръв поглед плашещи идеи са замаскирани така, че човек да ги вижда само от „добрата“ им страна, да му се втълпи, че се прави за негово добро, за неговата сигурност и спокоен живот. Тук на помощ идват медиите – втълпяване на страх и паника в обществото с постоянното натякване на опасност от тероризъм, глад, войни, финансови кризи, фалити, оръжия за масово унищожение и т.н. Това е типично използване на формулата „проблем-реакция-решение.“

Роналд Рейгън

В проекта Син лъч (Bluebeam) съществуват планове за изценировка на извънземно нападение над планетата и хората. За целта ще бъде използвана развита технология за холографски изображения. С нея ще се „прожектират“ извънземни кораби, които ще се виждат по цялото земно кълбо.

Медиите ще отразят събитието по подобаващ начин, съобщавайки, че планетата е нападната от зложелателни извънземни цивилизации.
Единственото решение (предварително режисирано) в случая, ще бъде въвеждането на единно световно правителство и армия, които да спасят и закрилят човечеството. Тази идея беше споделена още преди години от президента Рейгън, според когото лесна причина за обединяване на човечеството, би било нападение идващо от космоса.

ХААРП

В проекта са включени и други идеи, като например използването на Blue Ray холография и технологията ХААРП. С тяхна помощ ще бъдат възпроизведени предсказания, библейски „чудеса и знаци“, с помощта на които хората да могат да видят религиозните божества от най-разпространените религии и да ги възприемат като нещо реално случващо се. Целта е създаването на единствена световна религия, с която управлението на масите би било много по-лесно.

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

5 коментара
  1. Анонимен 10 години ago
  2. Анонимен 10 години ago
    • Sava Kukalov 1 година ago
  3. Анонимен 9 години ago
  4. петя 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.