Денят носи огромна енергия, която трябва да бъде използвана само за съзидание

Меркурий в опозиция на Марс

Характерни за това време са споровете и разправиите. Импулсивно ще се реагира на чутото, гневни реакции. Нарастват злополуките и инцидентите, да се внимава при работа. Следва да се провери дали са в изправност кабелите и възможни източници за пожар на работното място и оборудването. Не влизайте в спорове с мъже и агресивни шофьори по пътищата. Бъдете внимателни и пазете ръцете и пръстите от рани и изгаряния. Освен това е възможно да изпитате главоболие или нервно напрежение.

Луната е в знак Козирог от 02:17ч до 09:09ч на 26 септември

Мислите на хората сега са устремени към практичната страна на живота. В постъпките и решенията си се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. През този период способността за съчувствие и съпричастност намалява. Лесно може да настъпи отчуждение и равнодушие дори към близък човек.
Уязвими са кожата, ставите, гръбначният стълб и жлъчният мехур. Костите сега също са уязвими и се увеличава опасността от травми. Не се препоръчва да ходите на зъболекар, да вадите и лекувате зъби.

Продължава 7 лунен ден до 15:23ч на 24 септември (от 14:20ч на 23 септември)

Денят носи огромна енергия, която трябва да бъде използвана само за съзидание, за реализация на идеи и планове. Удачно е за бързи и краткосрочни дела. В този ден могат да станат непредвидени събития.

Думите все още имат огромна сила, както разрушителна, така и конструктивна. Всичко, което се изрича, лесно се сбъдва. В 7-ми лунен ден Небесата се разтварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях, затова е благоприятен за молитви. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания. Внимавайте обаче с лошите. Да не се извършват и никакви разрушителни действия – късане на книги и цветя, рязане, чупене. Може да се подстригвате в рамките само на 7-ми лунен ден.

Следва 8 лунен ден от 15:23ч на 24 септември до 16:17ч на 25 септември

Ден за трансформация и възраждане – символ Феникса. Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не изразходвате енергията си напразно. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Външно можете да останете пасивни.

Важно е бързо да умеете да решавате проблемите, да не им оставяте време за развитие. Подходящо за тръгване на път, за контакти, за възстановяване на справедливост. Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Може мислено или реално да  поискате прошка от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и вие да простите на тези, които са ви наранили. Сега това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност.

Полезно е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен учител. Гледайте  пламъка на запалена свещ и си представяйте как всички обиди и неволи изгарят в него. Време за обновление, за очистване на душата, тялото и дома. Освободете се от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Заболявания започнали в този лунен ден може да се окажат много опасни. Често става грешка с диагнозите.
Даже най-малките спорове в къщи или в службата трябва да успеете да изгладите, защото от тях може да се получи сериозен конфликт и да се стигне до неприязън на един към друг. Не бива да се злослови в този ден.
Секс – По-добре е да го избегнете. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, за предпочитане е да се въздържате.
Подстригване – Не се препоръчва в рамките на осми лунен ден.

8 слънчев ден – Този ден е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Бъдете готови за неочаквани неща. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Добре е нищо да не се планира. Плановете може да се объркат, затова живейте свободно и независимо, а не по разписание.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.