Ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно

зодии

Луната e в знак Везни до 15:03ч на 6 ноември.

Сега лесно се намира общ език с другите хора, най-добрият период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Подсъзнателно се избягват споровете и конфликтите. Обратната страна на медала е, че хората са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Повява се неоправдана мнителност, страх и неувереност в собствените сили. Всичко трябва да бъде в равновесие иначе повече ще загубите отколкото да спечелите. Не назначавайте важни срещи изискващи вземане на решения, подписване на договори, делови срещи, обсъждане на нови проекти. Лунният период не позволява да се прецени правилно ситуацията и да се вземе вярното решение.

Най-уязвими в момента са бъбреците, надбъбречните жлези, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза, пикочния мехур. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да са особено внимателни. Сега е най-подходящо да се започне програма за отслабване и съответните процедури. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие. Все още е силно желанието за похапване на сладки неща, така че внимавайте. Противопоказно е употребата на алкохол и изобщо да се внимава с течностите.

28 лунен ден, който започва от 04:13ч на 5 ноември и продължава до 05:22ч на 6 ноември.

Хубав, спокоен и светъл ден. Символ е лотосът – олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно. Ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно. Този лунен ден носи неизменно успех в делата.

Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни. Това е резултатът на вашите негативни или неправилни действия през изминалия лунен месец. Но ако всичко сте правили правилно, сега може да получите награда. Всеки получава това, което е заслужил. Постарайте се правилно да приемете това, което ви се случва, като хубавото, така и лошото. От вашето разбиране зависи много. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот, да не се решават сега социални проблеми.

Не трябва да се предавате на напразни мечти и да пребивавате в сънливо състояние. Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа. Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Полезно е да работите с астралното тяло, чакрите. Добре се отразява медитацията, съзерцанието. Енергиен център са очите. По-малко стойте на компютъра, пред телевизора или книга. Избягвайте ярката светлина. Пазете главата, мозъка, не напрягайте ума, очите, следете за повишение на кръвното налягане. Ако ви заболи главата или вдигнете кръвно налягане, това е знак, че сте нарушили лунните заповеди и ви се отказва енергия. Болести започнали този ден имат кармична природа.

28-ми лунен ден се явява началото на дните на Хеката, затова е добър за гладуване, изчистване, възстановяване от криза. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околният свят. Добре е да съдействате на природата в нейното развитие, например да посадите цветя. Не трябва да извършвате разрушителни действия – да не се късат цветя, да не се чупят клони, да не се убиват животни и дори насекоми. Днес не трябва да се копае дори земята.

Общуването ще ви донесе полза и ще повдигне настроението ви. Не злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини.

Сексът трябва да е с мярка и да не е механично изпълнение, а да се основава на чувства. На прелюдията днес трябва да отделите повече внимание, отколкото на самия акт. И той трябва да е абсолютно нежен, трепетен и чист. Недопустимо е да експериментирате с нови пози и нови места за любов, както и прояви на грубост и безразличие. В този ден не се приветстват приключенията за една нощ.

Подстрижка – Не е подходящо за подстригване. Тя може да снижи вашата активност.

Сънищата са предимно пророчески и носят дълбок смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало превъплъщение. Ако не запомните съня си, това означава, че сте прекъснали връзката си с небесата, твърде много сте се отдалечили от духовната си същност.

Днес е 20 слънчев ден – Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходимо пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води борба за справедливост, но по честен начин. Хубаво би било да се разплатите с дълговете. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния, както и да се работи със земята.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.