Дните на Лъва допринасят за оптимистично настроение

лъв

Луната е в знак Лъв до 07:00ч на 12 август.

Дните на Лъва допринасят за оптимистично настроение, жизненост, отлично разположение на духа. На хората добре им действат комплиментите и похвалите. Добре е да се устроят празненства, социални мероприятия. Нещата, които правите, ще ви се получат добре. Сега можете да се почувствате много силни и уверени в себе си. Енергийният потенциал нараства, както и амбициите. Времето е подходящо за благотворителни дела. Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари.

Активно се усвояват белтъчините, витамин А и желязото. Може да се ядат повече орехи, мед, цитрусови плодове, плодове с червен и жълт цвят, сокове, вино. Добре се усвоява и месото.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

След 12:59ч Луната преминава на празен ход до 07:00ч на 12 август. Отлагайте всички важни мероприятия и не насилвайте събитията, защото всичко ще бъде напразно.

29 лунен ден продължава от предния ден до 06:11ч.

30 лунен ден започва от 06:11ч на 11 август и ще продължи до 12:59ч на същия ден.

Този лунен ден ще продължи само шест часа, но той е благоприятен. Предразполага към любов, радост и духовно израстване. Всичко, което правите сега трябва да ви носи чувство на дълбоко удовлетворение. Спомнете си всичко хубаво, което е било през лунния месец. За лошото изобщо не мислете. Огледайте се наоколо и потърсете нови поводи за радост и ликувайте. Старайте се да виждате само прекрасното и се наслаждавайте на всеки миг от живота. Не е много подходящо за пътуване. Не правете свои корекции, доверете се на Вселената. Възможно е да срещнете човек, когото не сте виждали отдавна. Добре е да почивате и да си подсигурите спокойствие.

С новолунието в 12:59ч в знак Лъв започва 1 лунен ден и продължава до 07:27ч на 12 август. По същото време ще има и частично слънчево затъмнение, последното за тази година. Старайте се колкото може по-малко да се движите и да стоите навън. Енергиите и излъчванията са вредни.

Това затъмнение е най-позитивното от всички останали и ще открие пред много хора нови възможности и перспективи. Ще донесе на мнозина успех, материални блага, признание, добри възможности за себереализация.

В това време Луната не се вижда изобщо. Тя се намира на една линия между Слънцето и Земята, която хвърля сянка върху нея. Осветена е обратната страна на Луната, която не е видна за земляните и в следващите два дни също. Наричани са дните на Хеката. Времето се счита за тежко. В безлунните дни трябва да сме по-тихи от водата и по ниски от тревата. Смята се, че броди нечиста сила по това време. Човешката енергия е отслабена, виталността е близо до нулата. Сега хората са подложени най-много на стрес, нервни разстройства и различни заболявания, тъй като имунитета е снижен. Човек е склонен да проявява не най-добрите черти от своя характер.

Не е зле да се спази диета, вътрешно и външно очистване, да се посети църковен храм. Добре е да има запалена свещ до вас върху, който да се съсредоточите и да се концентрирате само върху хубави работи. Организмът сега е отслабен, не го преуморявайте. По време на новолуние активно се извеждат от организма вредните и ненужни вещества. Тялото има нужда от много течности, за да се избави от тях. Сега са полезни чайове и настойки от екологично чисти треви.

Много подходящо е да се започне лунната диета – в продължение на 24 часа от започване на новолунието, нищо не трябва да се яде, само течности се консумират. Може чай и кафе, но без захар.

По-добре да се откажете от интимни преживявания. Организмът сега се намира в самокорекция и всякаква външна намеса ще попречи на правилната настройка на вашия биокомпютър.

Не се препоръчва днес да се подстригвате.

На сън, ако видите отворена врата, значи започвате нов период в живота си. Хубаво е да сънувате тази нощ звезди, небе и пътека. (важи и за отминалата и да предстоящата нощ).

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.