Древна японска терапия удължава живота с 20 години

вода 1
Японската традиционна медицина препоръчва да се пие вода веднага след събуждане, тъй като това е най-важният за здравето навик. Учените официално са потвърдили ефикасността на тази практика.

Японската терапия с вода осигурява отлични резултати като природен продукт за лечение на менингит , диабет , гастрит , главоболие , астма , бронхит , артрит, епилепсия, болка, сърдечна недостатъчност , мазнини в кръвта, бъбреците, пикочния тракт, нервно разстройство , хемороиди , очно заболяване, менструални проблеми , обща слабост, загуба на енергия и за прочистване на тялото.

Японската водна терапия се извършва, както следва: На сутринта, точно след събуждане, преди да си измиете зъбите, трябва да пиете 4 чаши хладка вода, около 640 мл.

След пиенето на вода, в следващите 45 минути не бива да приемате нищо друго, нито за пиене, нито за ядене. След това продължавате с обичайния си режим. Препоръчва се консумация на вода и в трите части на деня, като след всяко ядене се изчакват 15 минути, пие се вода, последвано от пауза от 2 часа и допълнително вода.

Лечението дава отлични резултати за повечето проблеми и прочистване на тялото, но след 30 дни употреба. Препоръчително е, че този метод на пиене на вода, да се приеме като постоянен начин на живот. Няма последствия и опасности от този вид терапия, освен, че тя може да предизвика често уриниране.

Тези, за които е трудно да започнат деня си с повече от половин литър вода, особено възрастните хора, се препоръчва постепенно достигане на желания размер на 4 чаши вода на сутринта. В много форуми в интернет, можете да намерите много свидетелства на хора, които са подобрили значително здравето си, енергията и външния вид с помощта на тази проста терапия.

Жителите на Япония, за разлика от западния свят почти никога не използват студена вода в храната и са склонни да консумират горещ чай с храна. Японците са една от най-здравословните и дълговечни нации на земята, а през 2008 г. бяха регистрирани над 33 000 души на възраст над 100 години.

инфо: zajenata.bg

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.