Водата, съставляваща 70 % от нашето тяло, остава мистика за конвенционалната наука

%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%b0

Информационните копия, клъстърната структура на водата и тайните на живителната течност беше тема на международна научна конференция, която се провежда в София. Организатори на събитието са екип от напредничави учени под ръководството на проф. Длералд Полак от Вашингтонския университет, както и интернационалното сдружение ДИ ЕС ТИ фонд, съобщава Портал12.

Общата платформа „Водата за глобално здраве” с помощта и на докторантите от Национална спортна академия в рамките на акредитираните програми за спа и здравна култура успяха да съберат 160 учени от завеждащи водещи лаборатории от 60 държави. Форумът беше предаван на живо чрез сателитни камери.

Как водата помни и има ли тя съзнание беше тема в презентацията на проф. Константин Коротков, който работи от дълги години на Запад. Той заяви:

Въпреки че на пръв поглед водата има същите качества както съзнанието – приема и предава информация, всъщност тя няма такава висока степен на организираност както невроните в мозъка. Механизмът на предаване на информация не е напълно изследван, тъй като все още наличната методика не обхваща редица процеси, които са свързани с появата на живота на Земята.

Ако водата има памет, как се извършва това и за какъв обем от информация става дума, учените не са единни. На помощ идва така наречената в последно време „квантова физика”, която обяснява въздействието на различни фактори на подмолекулярно ниво. С този дял от физиката някои учени се опитват да обяснят психичните феномени като телепатия, интуиция и др.

Оказва се, че водата пренася информация чрез механизъм подобен на възприятието, т.е. копира енергийната вълна, честотата на звуците и светлината.

Българката Румяна Ценкова, която работи в лаборатория в Япония се съсредоточи върху т.нар. „аквафотони” и се опитва да отговори на въпроса как светлинните вълни променят структурата на течността и има ли жива вода.

Йоши Осада пък запозна колегите си с напредъка на технологиите в Япония и създаването на роботи.

Оказва се, че за производството им има значение дали се използва живителната течност, тъй като това отделя роботите от биороботите и киборгите.

Как се променя матрицата на водата под ултравиолетови лъчи и как това влияе на протеините в тялото на човека, беше тема на Магдалена Ковач. Джералд Полак и Алекс Поуп се концентрираха върху връзката между климата и промяната на съдържанието на водата на планетата.

Както се пошегува плоф. Полак по време на своето изказване – конференцията е за нещо, което не знаем какво е.

Подробни материали от конференцията очаквайте в Портал 12, който проследява събитието и днес.

инфо: portal12.bg

Вижте още: 

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.