Египетските пирамиди, погледнати от Космоса

пирамиди

Снимка: cross.bg

Астронавтът Тери Виртс публикува снимки на египетските пирамиди, направени от космоса. Уникалните фотографии се появиха на профила му в социалната мрежа Twitter.

Виртс, който наскоро се завърна от Международната космическа станция, е заснел пирамидите в Гиза в последния ден на престоя си на 10 юни. Астронавтът на НАСА прекара на МКС 200 дни.

инфо: cross.bg

Вижте още: 

ПИРАМИДИТЕ БИЛИ ПОСТРОЕНИ С… ХЕЛИКОПТЕР?!

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Александър Ладжов 5 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.