Едгар Кейси описал ядрения реактор на Атлантида

кейсиПодробности за устройството се пазят на две места в света – твърди Едгар Кейси

Едгар Кейси (1877-1945) бил лекарят, който показал на света чуден начин за лечение. Той бил убеден, че проблемите на пациентите му водят началото си от миналите им животи. Едгар Кейси бил медиум, който изпадал в транс и разглеждал миналите животи на пациентите си. После казвал на човека къде е сбъркал и как може да се поправи това. Ако пациентът разбирал нещата правилно, той оздравявал много бързо.

В щата Вирджиния през 1931 г. пророкът основал изследователски институт, който действа и до днес. Тук се пазят записи за почти всички негови откровения – освен за миналото, докторът говорел и за бъдещето.

Едгар Кейси предсказал сриването на фондовата борса, предсказал великата депресия, както и началото и края на Втората световна война. Той предсказал преходните времена, които се случвато сега. Поради изпълнения на предсказанията на гадателя, си заслужава да му се доверим и за праисторическите времена.


Някои от пациентите на пророка си спомняли за предишни животи в Атлантида. Тази цивилизация била толкова напреднала, че понякога на американците не стигали думи да опишат видените технологии. Ето само един от примерите.

Индивидът живял на Посейдон и се занимавал с охраната на енергията, получена от големи, сгъстяващи светлината кристали. Енергията се ползвала за управление и движение на корабите по вода и въздух, а така и за осигуряването на средства за развлечения като телевизия и звукозапис (радио).

От записките на Едгар Кейси е ясно, че атлантите притежавали ядрена енергия. В сърцето на острова се намирал огромен реактор, наречен от пророка „огнен камък”. Той се използвал за осветление, зареждане на малки двигатели и подмладяване на жителите на острова. Гадателят подробно описал неговото устройство.

Апаратът на Атлантида представлявал технология на основата на кристалите, усилена с помощта на пирамидите. Едгар Кейси заявил, че записки с инструкции за производството на устройството се пазели на три места. На сушата днес са останали две – това са мексиканска пирамида и египетски храм.

Египтяните вярвали в прераждането и връщането на душата в по-висше ниво на реалността. Те вярвали, че материалното тяло умира, но съзнанието продължава да живее. Същата идея споделял и Едгар Кейси в записките си.

инфо: chudesa.net

Вижте още: 

БЪЛГАРСКИЯТ ПРОРОК ДЯДО ВЛАЙЧО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.