Странно явление, заснето от охранителна камера (видео)

Нещо, което е много трудно да се опише, бе заснето от  камера за наблюдение на басейн в дом в щата Флорида. Всички, които са видели този запис, казват, че никога не са виждали подобно нещо. Това явление не може да се определи дали е призрак ,  плазмоид или извънземен с  необичайна форма?

Експертите също нямат логично обяснение. Явлението е забелязано в центъра за сигурност. „О, Боже мой, какво е това?“ – възкликнала операторката. Тя видяла  как над басейна надвиснали ярки светлини, а след това се появил странен обект и се спуснал по-надолу.

След около 30 минути това явление постепенно се загубило. Кадрите са изпратени на Американската асоциация на уфологична асоциация МUFON и експертите казват, че това е едно от най-удивителните явления, които са  виждали. Те все още продължават да изучават записа, но са сигурни, че не е фалшив.

инфо: http://nepoznato.energetika-bg.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

4 коментара
  1. gogo 11 години ago
  2. Анонимен 11 години ago
  3. sisi 11 години ago
  4. Анонимен 11 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.