Екстрасензорните способности на животните

куче

Отдавна не е тайна, че биологичното поле на домашните животни има много благотворен ефект върху хората. Факт е, че човек, който общува с животни, обикновено поддържа своята сила, докато не остарее.

Постинфарктната рехабилитация протича по-успешно за пациентите, които имат домашни любимци. Отначало това се обяснявало с ежедневните разходки, които собствениците на кучета трябва да правят. Въпросниците обаче показват същия висок процент на подобряване на здравето сред собствениците на други животни: риби, папагали, котки. Контактът с домашните любимци нормализира кръвното налягане и облекчава стреса.

Хората, които имат животни, са по-уравновесени. Когато гали пухкав домашен любимец, човек изпитва комфорт – физически и духовен. Психотерапевтите са доказали, че пет минути съзерцание на рибите в аквариума премахва стреса, както половин час плуване в басейна или двадесет минутен масаж. По-силно поле притежават животните с тъмни и пъстри цветове, а тези с със светла окраска, по-слабо. Най-полезното животно по отношение на енергията е конят.

Опитните ветеринарни лекари многократно са наблюдавали при животните симптомите на човешките заболявания и се оказало, че техните собственици наистина са болни. С течение на времето човек се възстановява, а четириногият приятел продължава да страда. Има предположение, че домашните любимци (най-вече кучета и котки), когато общуваме с тях, ние “изхвърляме” отрицателна енергия от нас. Тогава животните хитро се отървават от нея като се мият дълго.

Кучетата са “мълниезащитни пръчки”.

Те, често са вид гръмоотводи. Кучето защитава собственика в енергиен план. Всички отрицателни емоции, насочени към домакините: завист, гняв, желание за беда – сякаш са абсорбирани от четирикраките защитници. В същото време здравето им може да служи като показател за благополучието на семейството вкъщи: ако кучето постоянно се разболява, помислете дали всичко при вас е нормално.

Знаете ли, че слюнката на тези четирикраки приятели съдържа антисептик, който лекува много инфекции? Следователно, няма нищо изненадващо във факта, че след облизване на раната ви условията за нейното излекуване значително се подобряват.

Котките са лечители.

Котките са индикатори от различен вид. Една котка със своето биополе може да излекува някои физически заболявания. Ако 15-20 минути на ден галите котката вие ще имате нормално кръвно налягане. Често котките, скачайки на леглото на лежащия господар, непрестанно се притискат към болезненото място и изглежда облекчават болката. Котките са отлична диагностика на женските заболявания. Не от желание за ласки сядат в скута на стопанката, като се притискат към стомаха й.

Котката е единственият от всички бозайници, чиито енергийна система работи нормално, когато е възможно да се “вдигнат” негативните вибрации. Но не всяка котка е готова да направи “изцеление”. За да се разбере колко отрицателна енергия котката ви може да “премахне”, погледнете я внимателно: как тя се движи, колко спи, колко често се нуждае от храна и вода. Колкото по-често котката не огладнява, толкова по-малко тя спи, толкова по-активни са обменните процеси, толкова по-бързо тя “работи” като лечител и толкова по-малко време иска с това да се занимава.

Със сигурност сте чували за т.нар. геомагнитна мрежа – силови линии, оплитащи Земята, или за биопатогенните зони вредни за човека. Те нямат цвят, мирис и са невидими за очите. Но животните ги усещат! Кучето никога не се крие в неблагоприятно за човека място, а котките напротив, предпочитат да се заселят там. Така че наблюдавайте домашния си любимец и слушайте “предупреждението” му. Приятелството между човек и животно удължава живота на човека – статистическите данни потвърждават, че любителите на кучета, котки и други животински видове живеят десетина години по-дълго от тези, които отхвърлят това приятелство.

инфо: iskamdaznam.com

Вижте още:

Три истински истории за деца, отгледани от животни

10 животни, които изчезнаха през ХХ век

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donete] по-долу. Благодарим Ви!

Интелектът на животните

Изчезването на животните ще доведе до страшни за Земята и човечеството последици

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.