Ето как ще ви повлияе преминаването на Венера в Дева

земя венера

От 10 юли до 7 август Венера ще се движи в територията на зодия Дева, а това положение в астрологията се приема като падение на планетата, защото разумът ще надделява над чувствата при любовните връзки, красотата и баланса.

Тъй като архитипът Дева е по-сдържан, спокоен и уравновесен, докато Венера е на негова територия, няма да сме свидетели на бурно изразяване на емоции или прочувствени обяснения в любов.

По-скоро ще се усеща скованост и срамежливост, отколкото увереност и самочувствие.

Любовта при Венера в Дева не пламва изведнъж, а с течение на времето и внимателно оглеждане на обекта на нашите чувства. Трезво се преценяват плюсовете и минусите, а инстинктите не се намесват при решенията за сериозно обвързване.

Човек, роден с това положение на планетата, първо ще ви анализира щателно, ще посочи местата, в които трябва да се усъвършенствате, а в края ще търси отговор на въпроса нужен ли си ми или не.

Разсъдливостта и практичността стоят на първо място при обвързването. Влюбването се случва без много приказки и показност в емоциите, а чрез проява на загриженост и услужливост.

За да впечатлите противоположния пол в период на Венера в Дева, трябва да забравите за романтичните изненади и вечери на свещи. По-добре ще бъде приет един адекватен съвет или услуга.
Когато Венера е в Дева, хората имат нужда да разчита на вас за конкретна работа и да им вдъхвате доверие и надеждност, вместо да им подарявате плюшени мечета и сърчица.

По финансовите въпроси също ще сме по-рационални. Парите ще се харчат разумно и само за най-наложителното. Предметите трябва да имат някаква практично приложение, да обогатяват уменията или да са полезни за здравето.

През седмиците на Венера в Дева трябва да забравите за кича и вулгарността. Обличайте се по-прилично, без излишна претенциозност и не прекалявайте с аксесоарите.

За да разберете в коя сфера трябва да анализирате трезво чувствата си и да демонстрирате надеждност, вижте кой дом в наталната ви карта се управлява от Дева.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Какво влияние оказват 4-те основни елемента върху живота ви

Как работят планетите в нас ежедневно

Пет зодии, за които 2018 ще бъде вълшебна

Коя планета е вашият управител според зодията

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.