Животът ни се мени съдбоносно на всеки 7 години

съдба 1

На всеки седем години животът ни се променя съдбовно. Такова е и естественото развитие на личността, която също търпи промени на всяка седма година, изкачвайки ново стъпало. Това си има своето обяснение и то е свързано с влиянието на планетите и по-точно на Сатурн.

Всички седемгодишни цикли завършват със „съдбоносните“ години: 7, 14, 21, 28, 35, 42, 49 и т.н. На 7 и 14 родителите ти помагат и това е период за учене. От 21-вата година нататък сам отговаряш за всичко, което се случва с теб и около теб. 28-ата година е решаваща в любовта, брака. 35-ата е годината на утвърждаване. 42-рата бележи материални и професионални успехи, лидерство, заздравяване на връзки и позиции. 49-ата е годината на равносметка. Човек трябва да осъзнае, че за всяка постъпка се заплаща.

Принципът проба-грешка обаче не може да продължава до безкрайност. Ако на 21 години сме направили грешен ход в работата или в любовта, е възможно да повторим грешката си и на 28 години. Но тогава ще бъде нашият нов шанс, който не бива да пропускаме.

На 28-годишна възраст вече е време да се създава и постига, а не да се губи. След 35-ата си година човек вече е доста философски настроен и приема нещата по-спокойно и разумно. Цел на всичко трябва да бъде възстановяване на равновесието в живота, защото в противен случай през следващите години вместо от възход човек ще бъде съпътстван от поредните спадове.

Почти като втори пубертет, човек се разделя не с детството, а с младостта и е възможно да попадне в капана на депресията. Това е възраст, особено подходяща за коренни промени – този път „като за последно“ – човек „отваря нови врати“ и се осъзнава като зрял и мъдър. Мечтите, протестите, демонстрациите на самостоятелност отстъпват място на важните, определящи живота решения.

инфо: pik.bg

Вижте още:

Елена Блаватска: Тъканта на човешката съдба се изтъкава от самия човек

Променяме съдбата си на всеки рожден ден

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Знаците на съдбата, които ви подсказват, че ще ви се случи нещо много хубаво

Какво иска да ви каже съдбата с числата, които ви показва най-често

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.