Житейска мисия и карма за родените на 13, 14, 16 и 19 число

Нумерологията като понятие е близка до астрологията и други паранауки. Може да се използва за предсказване на бъдещето чрез използването на числа.

В нумерологията има теория, че хората, родени на тези дати, независимо от месеца и годината, имат специална карма.

Хората, родени на 13
Смята се, че тези хора изпълняват всяка мечта и постигат всяка цел, но трябва да се научат да се справят с препятствията.

След всеки неуспех изпадат в емоционална безизходица, вече не вярват в себе си, чувстват се сякаш краят на света е дошъл за тях – и всичко това, вместо да се възползват от този урок и да са благодарни за тази възможност.

Те ще постигнат всяка цел в живота си, независимо от препятствията. Но това не трябва да ги плаши, а по-скоро да ги мотивира!

Хората, родени на 14
Тези мъже и жени са склонни към несериозно поведение и измама, не уважават другите, склонни са да правят каквото искат.

Ако сте един от тях, знайте, че вашата карма и житейска мисия по-малко се поддават на изкушенията и трябва да си поставите цел, която да следвате.

Това може да бъде свързано с личностно развитие, развитие на бизнес, обучение и т.н. Смята се, че вие дори сте в състояние да промените света!

Хората, родени на 16
Ако сте родени на тази дата, това означава, че трябва да действате иновативно. Кармата ви е да вдъхновявате другите и те да ви следват.

Тази цел изисква голяма смелост и силна интуиция. Не се притеснявайте, имате от всичко това в излишък, просто трябва да повярвате повече в себе си.

Не трябва да сте иронични и цинични: това поведение ще създаде негативна енергия, която ще ви отдалечи от пътя, който трябва да извървите.

Всеки ден трябва да давате начало на нещо ново. Трябва да правите това с цялата си любов и желание. Например, засадете дърво, срещнете се с някого, помогнете на някого, направете творчески промени в работата, посетете ново място.

Хората, родени на 19
Вие сте готови да осигурите морална и емоционална подкрепа на другите. Но в същото време сте склонни към усамотение и си стоите предимно у дома. Това трябва да се промени.

Всеки ден трябва да общувате с познати и непознати. Давайте съвети, слушайте, помагайте, мотивирайте. Благодарение на вас и вашите думи, много хора ще намерят щастие и любов, а на някои дори ще спасите живота.

Morkadis

Вие сте посланици на надеждата и доброто – това е вашата съдба.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Какво предвещават еднаквите числа, които виждаме случайно

Магията на числата и по-специално на числото 27

Магическа сила на числата – привлечете пари и късмет в живота си!

Ето как да сбъднете желанията си с числа

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.