Зад кулисите на балета – през очите на руска балерина (СНИМКИ)

Санкт Петербург е град на изкуството. И на първо място, град на руското балетно наследство. Тук живее една изключително талантлива руска балетна фотографка, основател на проекта „Soul in Feet“ и професионална балерина Дариан Волкова.

„Давам възможност на хората да видят балета през очите на балерината – като зрител, можете да видите само едната страна на балета, свят на красота и лекота, но балетът е повече от този свят… той е цяла вселена“

Като балерина, Дариан често пътува по света и никога не забравя да използва камерата, за да запечата вълнуващите моменти. Дариан е правила снимки в театрите от Русия до Исландия.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

1

2

3

Morkadis

4

5

6

инфо: lifebg.net

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.