Законите на кармата – „Каквото посееш, това ще пожънеш“

Зрялост – когато имаш достатъчно сили да унищожиш този, който те е обидил, но просто си поемаш дълбоко въздух и продължаваш напред. Кармата ще свърши всичко останало.

Не бързайте да се оплаквате и не задълбавайте в тъжни мисли. Това е тежко и непосилно натоварване. В крайна сметка самият живот ще накаже онези хора, които са ви наранили. Каквото посееш, това ще пожънеш.

Следователно нашата задача е да продължим напред и кармата, както се казва, ще се справи с всичко.

1. Когато птицата е жива, тя яде насекоми. Когато птицата умре, насекомите ядат нея. Времената и обстоятелствата могат да се променят за всеки от нас във всеки един момент. Следователно, никога не се отнасяйте с някого надменно, не наранявайте никого. Може би сте много силни днес. Но не забравяйте, че времето е много по-силно. От едно дърво могат да се направят милион клечки. Но идва време, когато само една клечка може да изгори милион дървета. Затова бъдете добри хора и правете добро

2. Този, който твърди, че отмъщението е сладко, никога не е вкусвал истинската наслада от живота.

3. Кармичният автобус понякога закъснява. Това е така, защото има голямо търсене за него. Не се притеснявайте. Той ще пристигне рано или късно.

4. Ако искате да намерите щастие, спрете да мислите за отмъщение. Когато спрете да мислите за нещастието на враговете си, ще имате повече време и енергия да работите за собственото си щастие.

5. Най-доброто отмъщение е да продължите и да оставите кармата да свърши останалото.

6. Правете добро. Определено ще се върне при вас в най-неочаквания момент и по най-неочаквания начин. Това се нарича карма.

7. Зрялост – когато имаш достатъчно сили да унищожиш този, който те е обидил, но просто си поемаш дълбоко въздух и продължаваш напред. Кармата ще свърши всичко останало.

8. Освободете се от болката от миналото, оставете кармата да свърши своята работа.

9. ”Виждам те” – кармата.

10. ”Как хората се отнасят с вас това е тяхната карма и как реагирате е вашата”, Уейн Дайър.

11. Никога не си отмъщавайте. Бумерангът ще се върне при тези, които са ви причинили болка.

Morkadis

12. Нека мислите ви са добри. Думите да са приятни. Делата – добри. Всичко на този свят се връща.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Лоша карма – можем ли да я променим и как?

Кармата – факти, закони, причини и следствия

5 важни точки от законите на кармата

Кармата или как да създадем своя живот

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.