Зловещи места, от които тръпки да те побият


Има много места по земята, където хиляди хора се стичат, за да се насладят на красотата и уникалността им. Обаче има и места, които са твърде страховити и едва ли някой би дръзнал да се отправи на там. Най-малкото ще ви накарат да настръхнете виждайки ги отблизо.

Ето някои от най-страшните места на планетата:

Катакомбите в Париж

San Francisco Monastery

Това гробище се намира под улиците на града, то е дом на около 6 милиона мъртви тела, погребани в него.

Музеят MÜTTER в Пенсилвания

2

Този музей е посветен на медицинските аномалии. Със сигурност ще ви побият тръпки виждайки витрините с органи, кости и фетуси от восъчни фигури.

Вратата към ада в Туркменистан

3

Това е като ад на повърхността на земята. Територията някога е била поле за газ, но руснаците го подпалват и сега то гори вече повече от 40 години.

LEAP CASTLE в Ирландия

4

Това е най-известният обитаван от духове замък в света. За него се говори, че е дом на много исторически кланета.

Курортът SAN ZHI в Тайван

Morkadis

5

Легендата за това място разказва, че много хора са загинали тук по време на строителството на курорта. Мястото в момента е оставено празно.

Приказка в Китай

CHINA/

Това е трябвало да бъде китайската по-голяма версия на Дисниленд. Поради технически проблеми строежът е спрян и мястото сега пустее и всява ужас.

JACOB’S WELL в Тексас

7

Това е един естествен извор с дълбочина от над 100 фута. За местните жители това е добре известно място за гмуркане. Тук обаче са загинали много от водолазите дръзнали да се гмурнат в дълбините му.

Хълмът на кръстовете в Литва

8

Първоначално това място е било посветено на загиналите във войната, където близките им да оплачат останките им.  Днес над 100 хиляди кръста стоят забити на хълма.

Пещерата на мумиите, Филипини

9

Това е изкуствено създадена пещера, в която се съхраняват мумии и се счита за дом на най-добре запазените мумии в света.

Островът на куклите в Мексико

10

Това място е необитаем остров в Хочимилко, Мексико. Легендата разказва за момиче умряло в каналите в близост до острова. Малко след смъртта му кукли започват да изплуват на брега, постоянно. Пазачът на острова окачва куклите по дарветата в памет на момичето.

JATINGA в Индия

11

Това място е известно с това, че тук идват да се „самоубият“ огромен брой птици. Причината за този феномен е неизвестна.

AKODESSEWA FETISH MARKET в Того

12

Глави, черепи и плът са само малка част от нещата, които могат да бъдат намерени на този вуду пазар.

инфо: lifebg.net

Вижте още: 

ЗЛОВЕЩИ И ИЗОСТАВЕНИ ЛУДНИЦИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

3 коментара
  1. Христо Харизанов 9 години ago
    • Анонимен 9 години ago
  2. monika 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.