Зоопарк повика екзорсист заради четирирог овен

овен 1Зоологическа градина извика екзорсист заради четирирог обсебен овен, който плаши посетители и напада всички, влезли в ограждението му, съобщи в. „Метро“.

Странни неща започнали да се случват в зоологическата градина в Хатън, когато преди няколко седмици пристигнал 18-месечният овен Девлин.


Служителите бързо забелязали, че той е зъл и напада всеки, който влезе при него. След това видели, че от водата в съда му излизат мехурчета, сякаш ври. Един посетител разказал как го чул страховито да ръмжи.

Девлин успял да съсипе цяло поле с тикви и да преобърне натрупани чували с храна. Рогата му също притесняват хората, макар и да са нормални за породата му. Травматизираните служители повикали екзорсист, за да разберат дали в овена не се е вселил дяволът.

инфо: trud.bg

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donete] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

2 коментара
  1. Dani 5 години ago
  2. Анонимен 5 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.