Изберете символ на успеха и разберете какво ви очаква в близко бъдеще

Изберете си един от тибетските символи и вижте каво ви очаква в близко бъдеще.

1. Знаме на победата

Знамето на победата или Dhvaja символизира победата над демоните на ума, над тъмното начало. Вие сте на пътя към успеха и благополучието.
Благодарение на вашите коректни, разумни и справедливи действия, ви очаква положителен резултат от много събития, които ви тревожат и безпокоят.

2. Лотос

Лотосът е символ на духовното израстване на човека.

Също както лотосът расте в във водата, а след това се издига над нея, човек израства от блатото на неуспехите и тревогите. По-силна и по-чиста душа сте. Ако сте избрали лотоса, изчакайте в близко бъдеще заслужен успех и положително развитие на вашите дела. Червеният лотос е и тибетски символ на любовта, състраданието и чистотата. Вие правите всичко по правилния начин, продължете и всичко ще се подреди във ваша полза.

3. Златна рибка

Рибата олицетворява радост и плодородие заедно с изобилие. Ако искате да постигнете успех, не унивайте и не се поддавайте на отчаяние, не се оплаквайте от неуспехи, не споделяйте съмнения. Старайте се мислите ви да бъдат позитивни. Не можете да се удавите в океана от страдания, вие сте в състояние свободно да плувате като риба и да постигнете успех. Повярвайте в себе си.

4. Свещена ваза

Свещената ваза символизира неизчерпаемо богатство. Трябва да напълните своята ваза с добри и достойни дела. За да постигнете просперитет, здраве, дълъг живот, е необходимо да станете по-висша и чиста душа. Правете добри дела, бъдете търпеливи, лоялни към хората, по-внимателни към слабите – и ще бъдете възнаградени според заслугите си. Това е добър момент за вашия духовен растеж. Не го пропускайте.

инфо: zajenata.bg

Вижте още:

Узнайте съвета, който има за вас картата, която ще изберете!

Окото, което изберете разкрива много за вашата личност

Разгледайте тези маски и изберете една! Ето какво има да ви каже тя

Тест: Изберете картина и вижте кой е скритият ви талант 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.